Grupa: Members
Nr użytkownika: 11
Dodałem 3 nowe katalogi. Do konca miesaca stworze spis angielskimi katalogami, i chenie bym stworzył tez z niemickimi (jak ktos zna adresy to prosze na PW i ang. i niem.)
Prosił bym o nie wpisywanie sie tutaj. Macie cały dział na to. Michał jak mozesz to pokasuj te posty co sa tuaj, chciał bym zebym sie tylko ja tu wpisywał, jak beda jakies updaty.
Katalog rozwija się bardzo błyskawicznie i dlatego postawnowiłem stworzyć taką kategorie. Będziecie wiedzieli gdzie jeszcze wyladuje Wasz link dodajac go tylko do jednego katalogu!
Dziękujemy – również w imieniu użytkowników z całego świata – za czas poświęcony na ulepszanie naszych usług. Pomagając nam w eliminowaniu spamu, oszczędzasz czas, nakład pracy i energię milionów osób.
Dziękujemy – również w imieniu użytkowników z całego świata – za czas poświęcony na ulepszanie naszych usług. Pomagając nam w eliminowaniu spamu, oszczędzasz czas, nakład pracy i energię milionów osób.
tanie loty - loty.net lataj z niami tanimi liniami :). apple - Wszystko o komputerach Apple i nie tylko. forum ślubne - wszystko o tym jak i gdzie zorganizować ślub.
SEONET - Nowy system linkujący. - Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)