Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To chyba jeden z moich ostatnich postów na forum.

ojtam, ojtam - przestań się mazać :)

Ja do forum to jakoś w okolicach 2014 zacząłem podchodzić z bardzo dużą rezerwą i jeszcze większym poczuciem humoru, bo wiedzy już się raczej nie doświadczyło, za to politycznych i qtasowielkościowych przepychanek aż w nadmiarze ;) Radzę podobne podejście a poza kompem robienie swojej roboty - sprawdza się, na brak pracy i jej efektów nie narzekam :) 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Możesz się zapisać na tajne komplety do komnaty tajemnic.  Tam zawsze znajdzie się jakiś guru co tryska wiedzą na wszystkie strony. Wówczas wiedza spływa na wszystkich. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Chyba rzeczywiście potrzebny jest jakiś spęd społecznościowy w Bieszczadach, połączony z wypasem procentowym :D (tak dla oczyszczenia organizmów) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tajne komplety 

guru co tryska

spływa na wszystkich

Dziwne macie fetysze obywatelu SzlafRock, dziwne ;)

Pozostanę jednak przy zdrowych i normalnych damsko-męskich relacjach ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Można to interpretować dowolnie,  według własnych upodobań. Twój sposób interpretacji jest Twoim i pozostaw go dla siebie.  Nie musisz się nam obrażać.  ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie musisz się nam obrażać

Lepiej się obrażać niż publicznie obnażać drogi SzlafRock'u :)

wina słownika

dobra, dobra - już się nie tłumacz.. ;)

Początek listopada zmierza ku końcowi a xenna jakoś nic nie pokazał.. może wywołajmy tego wilka z lasu?

no chyba, że wilk okazuje się być szczurem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności