Skocz do zawartości

Marek J. Minakowski wita w końcu

Marek Jerzy Minakowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich wreszcie. Wbrew temu, co niektórzy podejrzewali, nie ukrywałem się dotąd - naprawdę nie czytałem f.o.c do tej pory. Wystarczały mi relacje Kalinki i Moni, później Andrzejka, Sylwii i Antka... Nie wiem, czy pod takimi nickami są tu znani - ja ich znam w realu (oni mogą twierdzić, że aż za dobrze ;-) ).

Teraz jednak siedzę na innym piętrze, więc nie ma mi kto zdawać relacji czas się samemu zapisać.

Kim jestem? Wpiszcie do Google'a "Marek Jerzy Minakowski" to się dowiecie - ja generalnie wszędzie się podpisuję prawdziwymi imionami i nazwiskiem, chociaż czasami w wersji skrótowej "minak", za którą jednak nie przepadam.

Moje najnowsze wcielenie to "Oracz na Ugorze" czyli dyrektor działu internal SEO/SEM w Grupie Onet.pl - niestety, jak zauważył Bill Hunt, praca SEO nad serwisami, których nie można samemu edytować to zupełnie inna robota...

P.S. Nie odpowiadam na żadne pytania/zaczepki odnośnie wyszukiwarki Onet.pl. Od kwietnia odpowiadam wyłącznie za obecność Onetu w Google'u i jest mi z tym dobrze.

Witaj :jezyk1:

Btw, sam napisales strone w Wikipedii ?

Stronę w Wikipedii o mnie założył kto inny (Piotrus). Ale nie da się ukryć, że zawierała parę nieścisłości, więc ją wyedytowałem i uzupełniłem/poprawiłem.

Jednym słowem - jest to wersja autoryzowana, ale obiektywna.

Oczywiście - mógłbym poprosić kolegę albo nawet zalogować sie jako kto inny i udawać że to nie ja. Ale jako osoba poniekąd publiczna nie widzę powodu, by się ukrywać. Jak ktoś stwierdzi, że merytorycznie jest tam coś niewłaściwego, to niech poprawi/uzupełni. Jak ktoś uważa, że nie zasłużyłem na biografię, to niech to uzasadni.

Jak o mnie napisali we "Who is who w Polsce" to też autoryzowałem. Jak pisali o mnie w "Przekroju" to też dostałem tekst do autoryzacji i to co było w druku wyszło w znacznej części spod moich palców...

MJM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności