Skocz do zawartości

Prośba o ... audyt ... albo raczej kilka wskazówek

turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o udzielenie wskazówek, co mógłbym jeszcze poprawić na mojej stronie pod kątem seo.

Proszę także o informacje jakie ewentualne błędy popełniłem.

Serwis z ogłoszeniami https://www.ogloszeniaszczecin.info

Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt, że strona od dłuższego czasu ma PR=2 i nie chce się zmienić.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Turtle

Ogłoszenia Szczecin - lokalny serwis bezpłatnych ogłoszeń Szczecina i okolic

Śruby - techniki zamocowań - sklep internetowy

Audyt -> klik

Jeśli chodzi o Twoje zastanawianie się nad PR to nie ma reguły że jak się pniesz do góry to będzie tak cały czas.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

tak jak myślałem, pierwsza odpowiedź i ... audyt -> płać

nie oczekuję, że zaraz ktoś będzie szczegółowo analizował mój kod i prześle mi kilka stron z audytu

proszę tylko o kilka wskazówek, które dla bardziej doświadczonych kolegów widoczone są na pierwszy rzut oka

A czy ja mówię "PŁAĆ !" ? Zobacz dokładnie temat do którego Cię odesłałem. Jest tam moja wypowiedź gdzie dałem linki do 2 BEZPŁATNYCH audytów. Szału nie ma, ale na sam początek warto od czegoś takiego zacząć.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

fakt... sorki

po prostu obawiałem się, że zaraz otrzymam takie odpowiedzi i dokładnie nie doczytałem postu, do którego mnie skierowałeś (albo za dokładnie czytałem :)

dziękuję za te linki

Nie mam zbyt dużego doświadczenia lecz z mojej wiedzy jaką dotąd posiadam negatywny wpływ na SEO ma umieszczanie linków zwrotnych do katalogu którego masz na dole strony.

hmm... czy mógłbyś napisać, który katalog masz na myśli (pierwszy, czy drugi) ?

Pozdrawiam

To serwis regionalny czy ogólnopolski ? Bo optymalizacja widzę bardziej w kierunku ogólnopolskiego ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To serwis regionalny czy ogólnopolski ? Bo optymalizacja widzę bardziej w kierunku ogólnopolskiego ....

Zdecydowanie regionalny. Jeżeli można wiedzieć, to po czym wnioskujesz, że charakter serwisu jest ogólopolski?

Poproszę o opinię: czy faktycznie linki zwrotne do katalogów źle wpływają na pozycjonowanie? Czy zależy to od tego do jakiego katalogu zamieszczamy link?

Zdecydowanie regionalny. Jeżeli można wiedzieć, to po czym wnioskujesz, że charakter serwisu jest ogólopolski?

Poproszę o opinię: czy faktycznie linki zwrotne do katalogów źle wpływają na pozycjonowanie? Czy zależy to od tego do jakiego katalogu zamieszczamy link?

1. po braku optymalizacji linków wewnetrznych i budowy serwisu pod frazy lokalne

2. tak, wpływają negatywnie - zwłaszcza ze strony głównej, o ile jest to możliwe przenosi się je na dedykowaną podstronę.

Lepiej dodaj najpierw do katalogów cieszących się najwiekszą reputacją takich jak wp, polska, interia. onet itp...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

1. po braku optymalizacji linków wewnetrznych i budowy serwisu pod frazy lokalne

Jeszcze raz dzięki, ale czy mógłby prosić o jakiś przykład dotyczący optymalizacji linków wewnętrznych i budowy serwisu pod frazy lokalne.

Tzn. gdzie popełniam błąd? Wydawało mi się, że linki mam zoptymalizowane <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności