Skocz do zawartości

Darmowa dodawarka do webmini?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

ale według mnie te narzędzie jest zbyt drogie.
trzeba się zabrać za pisanie samemu :) albo wybrać narzędzia typu https://pozycjo.net/ / darmowe raczej nie istnieją jak już to z bazą zbanowanych katalogów

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

może gotowe narzędzie do dodawania do wartościowych katalogów które sam będziesz tworzył i dodawał lub importował do bazy i potem automatyczne dodawanie do katalogów a to wszystko za free ?? To ja mam taką propozycję że jak znajdziesz a może kupisz to podzielisz się z nami i udostępnisz nam tutaj na forum chętnie wszyscy skorzystamy :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ja napisałem sobie taki skrypt na własny użytek włącznie z pobieraniem adresów w/g klucza. Skrypt ma nawet panel admina. Mógłbym udostępnić ale są dwa ale....

1. Zajechanie serwera

2. Wprowadzenie funkcjonalności z rejestracją userów i multiprojektów

Programista aplikacji webowych i pozycjoner w Edukey - Szkolenia komputerowe | programowanie w VBA

Polecam dobry i tani hosting w firmie masternet

logo-edukey-twojaeuropa.png

• 4 miesiące temu...

jacekplacek

Jak skorzystać z tego addera? Żaden z moich serwerów nie obsługuje pliku o rozszerzeniu .pl

Co trzeba zrobić żeby uruchomić ten adder;) ?

Ja zainstalowałem na kompie to: https://www.activestate.com/activeperl/downloads i plik .pl można sobie uruchomić jak dowolny inny wykonywalny.

Jak na serwerze odpalić skrypty perl to nie wiem, nie robiłem tego nigdy.

Ten adderek działa przyzwoicie. Dodana lista katalogów wymaga przefiltrowania pod kątem dubli. Wiele też z katalogów tam nie działa poprawnie. Ale spokojnie z 1,5k sprawnych katalogów się tam znajdzie.

zasadniczo adder do Easydir jak i Webmini mają te same wymagania i działaja spokojnie na desktopie

1. Instalacja dowolnej dystrybucji perla. Najprostszy w obsłudze jest ActivePerl bo możemy sobie wyklikać pakiety do zainstalowania przez PPM(start->ActivePerl->Perl Package Manager). Najlepiej wersja 5.10+
  2. Instalacja pakietów XML::Simple,WWW::Mechanize i List::MoreUtils poprzez wsponiany PPM lub cpan
  3. Projekty dodaje się w pliku strony.xml. Może ich być dowolna ilość byle by dokument był poprawnym xmlem.
  4. Synonimy można używać w tytule i treści. Synonimy postaci (synonim|synonim2|synonim3)
  5. Listy katalogów są marne ale można pobrać od mara/zmienić na własne
  6. Jeśli ktoś się nudzi może w przypadku addera Webmini dodawać sobie odpowiedzi na pytania logiczne z webmini do pliku odpowiedzi.xml

• 2 miesiące temu...

Witam, przypadkowo wpadłem na ten program ale mam problem, odpaliłem wszystko chyba jak należy tzn. active perl i te dodatki ale gdy odpalam program to nic nie dodaje wyskakuje błąd "Wpis nie zostal dodany do bazy (adres katalogu) There is no form for the requested fields at scieżka do pliku /Webminiadder4.pl line 66" wie ktoś moż co robię żle?? pozdrawiam

Ps trafiłem wkońcu na dodano więc chyba ich po prostu nie było za dużo :):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności