Skocz do zawartości

Marek

Kilo

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich!

Jako pierwszysz post , pozwolilem sobie napisac 2 zdania o sobie...

Mieszkam od 18 lat we Francji, naprawiam komputery 15 latek juz , robie strony webs od 8 lat w systemach PHP HTML FLASH , znam Photoshop 70% dzieki czemu robie fajne grafiki itp.

Od 5 lat pozycjonuje tylko na Francje.

Znam systemy Windows 3.0 + Dos 6, Win95 ,98, 2000, Server 2003, XP, Vista no i Linux :)

Ps: Teraz pare pytan w innym topic'u

:P

To jak juz jestes z nami to bedziemy ci wdzieczni jak nam zdradzisz kilka informacji na temat twojego rynku pracy.

Pozdrawiam.

Napewno z czasem opowiem wam wszystko....

I co jeszcze moge dodac to , ze nie oplaca sie pracowac w Polsce, za to co ja tu robie mam 10 razy wiecej niz jak bym to robil w kraju..

Po raz pierwszy zwracam sie o pomoc w moich postach do rodakow bo wiem , ze znajduja sie pomiedzy Wami bardziej doswiadczeni ludzie w pozycjonowaniu ktorym dam jesc jak mi momoga .....

Pozdrawiam!

I co jeszcze moge dodac to , ze nie oplaca sie pracowac w Polsce, za to co ja tu robie mam 10 razy wiecej niz jak bym to robil w kraju..

...byłem trochę czasu we Francji i odniosłem wrażenie, że Francuzi to "ciemna masa" jeśli chodzi o komputery :rolleyes:

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Witaj.

Masz obywatelstwo francuskie? Możesz rejestrować domeny fr na siebie?

Pytam z ciekawości jak by co.

Nie mam obywatelstwa ale domeny moge rejestrowac na siebie oto jedne z moich wiekszych ktora sprzedaje z powodu braku czasu => www.vbulletin.fr + www.sklep.fr + www.gadu.fr itc mam ich z 15cie :D;)

...byłem trochę czasu we Francji i odniosłem wrażenie, że Francuzi to "ciemna masa" jeśli chodzi o komputery :D

Zgadza sie francuzi jak sie naucza tylko malowac to tylko to potrafia i niczego wiecej nie zrobia .. Nie to samo co my Polacy , my jestesmy wszekstronni ..

Francuzi to troche jak panienki , czasami jak ida ulica to reke w gorze trzyma jak kobietki lol :shout:

Witam :D

Również trochę czasu mieszkałem we Francji, i zauważyłem kilka pociesznych cech narodowych Francuzów. Niemniej myślę, że nie można w ten sposób uogólniać ,że Francuzi tacy, a Polacy owacy. Zdarzają się różni. To trochę jakby stwierdzić ,że wszyscy Polacy piją i kradną.

Profesjonalne kosmetyki samochodowe Surf City Garage, Collinite, FinishKare

Auto-kosmetyki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności