Skocz do zawartości

Problemy z logowaniem

micw

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

nie mogę się dziś zalogować na prywatne konto adsense, (drugie - firmowe działa poprawnie). Nie pojawia mi się żaden komunikat błędu. Formularz wraca do pierwotnej strony. Czy również coś takiego dziś zauważyliście, czy niestety muszę pisać do G. ?

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

A czy przypadkiem nie jesteś zalogowany w gmailu kontem firmowym, a próbujesz się zalogować na konto prywatne?

Sprawdziłem i nie:/ ... poczekam do jutra i jeśli 'nie przejdzie' to trzeba będzie naskrobać maila.

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

tez ostatnio mam klopoty z logowaniem, serce mi dygocze czy mi nie blokuja konta :)

U mnie wyświetla się komunikat, że loguje się emailem od adwordsa (mam ten sam mail - na 2 konta).

Może też używacie SysSense i może google się buntuje (logowanie co pare minut)

pozdrawiam

Miałem to samo z adnotacją że hasło nie pasuje do mojego hasła biznesowego. Co ciekawe tego ostatniego nie posiadam, związany jestem jedynie z adsense i gmail.

Pomogła opcja anulowania starego hasła (link pod oknem logowania) i zmiana na nowe

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Ja często widuję ten komunikat:

Konto AdSense nie istnieje dla tego loginu, ponieważ jeszcze nie wypełniłeś podania.

Do logowania również używam tego samego maila co do adwords.

Logowanie zaskakuje dopiero za n-tym razem :D

Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO

Witamy! Zalogowałeś się na Konto Google przy użyciu adresu e-mail i hasła Konta Google, ale jest to inne konto niż login i hasło konta AdSense. Jeśli jesteś wydawcą AdSense, spróbuj zalogować się na adres i hasło AdSense. Lub, załóż konto AdSense.

u mnie takie coś sie ostatnio pojawia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności