Skocz do zawartości

Microsite Manager 1.5

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Wprowadziliśmy nową, obiecaną wersję Microsite Managera, a w niej przede wszystkim (funkcję zaczerpnięte z sugestii w poprzednim temacie na PiO):

1. Nowy panel administracyjny:

1-1300553309.png

2. Schematy linków wewnętrznych np. /artykul/[id].html lub /[id]/tekst/[friendly].xyz

3. Mieszarka - spinner tekstów

4. Import / eksport wielu danych

5. Site mapy

Demo panelu administracyjnego (można dodawać wszystko, domeny tworzą się na wildcardzie, nie ma edycji i usuwania - także da się spokojnie wygenerować ministronę):

https://pkielski.nazwa.pl/backend.php

Login: demo

Hasło: demo

Demo wygenerowanej ministrony:

https://praca.pkielski.nazwa.pl/

Link do oferty:

https://www.skrypty.pro/kategorie/46-skrypt...te-manager.html

Rabat dla czytelników PiO do niedzieli 23:55 27.03.10:

JYBPC6VA (597 -> 399,99)

Wszyscy poprzedni klienci dostali dzień wcześniej obiecaną darmową aktualizację (jeśli nie dostałeś to daj znać, najwidoczniej mój mail z automatu został uznany za spam).

Pochylam głowę, czekając na opinie.

Proszę również o sugestie do następnych wersji.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czy on zapisuje strony na dysku też czy tylko wysyła na serw?

Taka idea wykorzystywana jest w wielu innych narzędziach, niestety nie daję pełnej elastyczności (zmiany wszystich danych w mgnieniu oka).

W Microsite Managerze wszystkie dane trzymane są w jednej bazie danych (nawet korzystając z wielu serwerów), a pliki html (cache) w jednym miejscu dla każdego serwera. Pozwala to na zmiane danych/konfiguracji z jednego panelu na wszystkich powiązanych ministronach na przykład:

- chcesz zmienić reklamy na wszystkich lub częsci ministron - kilka klików i zrobione

- jakiś link na wielu ministronach jest juz nieaktualny (podstrona produktu w sklepie) - kilka klików i wszedzie zmienione

Pytajcie, na wszystko odpowiem.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Cytat z licencji:

Kolejną zaletą skryptu jest możliwość instalowania dowolnej ilości kopii skryptu, ale TYLKO na własnych serwerach. Niedopuszczalne jest udostępnianie skryptu innym osobom i takie postępowanie będzie karane, ministrony oparte na skrypcie bardzo łatwo możemy znaleźć.

To marketingowy bełkot, czy taka jest rzeczywistość?

Jeśli rzeczywistość, to:

- udowodnij, ze w równie łatwy sposób nie znajdzie zaplecza G

- jako potencjalny klient nie życzę sobie, żebyś "łatwo znajdował moje zaplecze" Zakoduj sobie, zabezpiecz w jakiś sposób - to już Twój problem - w takiej formie ja się nie piszę na zakup

- w jaki sposób rozpoznajesz czy serwer jest mój, czy nie?

- w jaki sposób postępowanie "będzie karane"? Na jakiej podstawie?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zapowiada się ciekawie. Tylko... skąd wytrzasnąłeś tą cenę???????

Skrypt jest niezwykle elastyczny, pozwala stawiać olbrzymie zaplecze (ręcznie nawet nie wyobrażam sobie zrobienie czegoś takiego), a cena to miesiąc abonamentu w dobrej agencji interaktywnej. Póki co prawie wszyscy kliencji to agencje interaktywne, to chyba o czymś świadczy? (nie, nie podam żadnego dowodu, tylko po co miałbym kłamać?)

To marketingowy bełkot, czy taka jest rzeczywistość?

Licencja pozostała z poprzedniej wersji skryptu, gdzie był jeden schemat linków i w stopce tekst o autorze, w tej wersji skryptu nie mam możliwości (ani G) wytropić postawionych ministron - schematy linkowania są dowolne, nie ma żadnych wstawek widocznych na ministronach.

W następnej wersji będzie trochę inaczej, zarówno dla mniejszych użytkowników (tych dla których 600 złotych za skrypt to za dużo, będzie również wersja free - mówię poważnie), jak i tych bardziej zaawansowanych, których będzie stać na dodatkową funkcjonalność i support za tysiące złotych.

Obiecuję (a z ostatniej obietnicy chyba się wywiązałem, prawda?), że skrypt będzię się bardzo intensywnie rozwijał, za tydzień (po promocji) udostępnię listę zmian przewidzianych na następną wersję 2.0, gwarantuję że wtedy "będzie ciekawie". A nowa wersja już za 2, maksymalnie 3 miesiące. Ponownie - bardziej opłaca się Wam kupić teraz niż potem (tak jak te osoby, które kupiły licencje za 100 zł).

ak i tych bardziej zaawansowanych, których będzie stać na dodatkową funkcjonalność i support za tysiące złotych.

Jak ty oceniasz swój suport na 2000 - 10000 złotych?Masz jakieś badania porównania, ? Co wy tam prezenty rozsyłacie?

Dostałem zaproszenie na testy owego narzędzia, dziękuje za zaufanie, ale za darmo beta testerem pracować niema kiedy,ale jeszcze raz dziękuje.

Pytanie nr 2 każda stopka będzie tak wyglądać?

Template by : Highest Interest Rates | Web Directory | Courtesy Open Web Design, Thanks to China Travel Tours
6 linków 3+3, link skrypty.pro (dofollow)

Jeżeli tak, to wystarczę SB i mam spis wszystkich ( zindeksowanych) zaplecz postawionych tym super narzędziem.

Kwestie bazy Styx już zapytał.

Jak ty oceniasz swój suport na 2000 - 10000 złotych?Masz jakieś badania porównania, ?

Nie na temat.

Dostałem zaproszenie na testy owego narzędzia, dziękuje za zaufanie, ale za darmo beta testerem pracować niema kiedy,ale jeszcze raz dziękuje.

To był test, 2 osoby podały mi kilka wskazówek i opinii i kupią ten skrypt taniej od innych.

Pytanie nr 2 każda stopka będzie tak wyglądać?

Masz rację, aktualnie tak jest (darmowe szablony, nie mam prawa usunąć linków autorów), ale kolejna wersja rozwiąże ten problem, także o jeden argument przeciwko Microsite Manager mniej. Szczegóły za tydzień.

Możesz MaxPan atakować skrypt do woli, ja jestem człowiek praktyczny, emocji do tego nie przykładam, a zawsze wyciągnę z tego jak najwięcej dla siebie i moich stałych klientów.

Nikt cie nie atakuje, podajesz ze w cenie jest suport o wartości +000 zl, ja pytam co to za suport taki a ty odpowiadasz - nie na temat.

także o jeden argument przeciwko Microsite Manager mniej.

jak zrobisz to, to wtedy będzie, na razie jest tak jak napisałem.

@MaxPan: wycena, poszło na PW. co do:

jak zrobisz to, to wtedy będzie, na razie jest tak jak napisałem.

OK, na razie masz racje, ale to kwestia miesięcy. Wszyscy kliencji później kilkoma kliknięciami, będą mogli zmienić szablony, o ile rzeczywiście boją się konsekwencji tych linków z darmowych szablonów.

ale to co, linka z szablonu nie usuniesz?

przecież to jest skrypt pisany w php, html i sql...

Oczywiście, że technicznie mogę to zrobić, 10 minut pracy programisty, ale złamałbym przy tym licencje szablonu, a jako producent oprogramowania nie mogę sobie na to pozwolić w żadnym stopniu.

Kod jest otwarty, każdy może dodać nowy szablon i usunąć linki na własną odpowiedzialność.

W następnej wersji nie będzie problemu linków zewnętrznych czy szablonów. W tej zostawaliśmy ilość niemal identyczną z wersją pierwszą, ponieważ to za dwa miesiące i tak nie będzie miało znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności