Skocz do zawartości

Napisał do mnie

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Dr Kevin brązowy złożył "intratną" propozycję. Jeśli ktoś reflektuje to mu prześlę maila. :D

Drogi Przyjacielu,

How are you today i swojej rodziny? Mam nadzieję, że dobrze, jestem Dr.kevin brązowy. Od Haledon, North West London, tutaj w Anglii. Pracuję dla Natwest Bank Corporation w Londynie. Piszę do was z mojego biura, które będzie bardzo korzystne dla nas obu. W moim departamencie, jako asystent (Greater London Regional Office, odkryłem opuszczonej sumę 12,5 milionów dolarów USA dolary (dwanaście million pięć hundred thousand nas dolarów) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late Pan Thompson Morrison amerykańskiego obywatela, który niestety stracił życie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, który rozbił się 31 stycznia 2000, w tym jego żona i córka tylko.

Wybór skontaktować się budzi z charakter geograficzny, gdzie mieszkasz, szczególnie ze względu na wrażliwość transakcji i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby kto się w roszczenia, ale nikt nie zrobił. Ja osobiście nie zostały uwzględnione w odnalezieniu krewnych do 2 lat teraz szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na 12,5 mln dolarów może być wypłacona do Ciebie.

To będzie wypłacana lub wspólne w tych procentów, 60% dla mnie i 40% dla Ciebie. Mam zapewnione wszelkie niezbędne dokumenty prawne, które mogą być wykorzystane do kopii zapasowej tego twierdzenia czynimy. All I need zrobić, to wypełnić swoje nazwiska do dokumentów i zalegalizować go w sądzie, by udowodnić Ci za prawowitego beneficjenta. All I wymagają teraz jest uczciwy współpracy, poufności i zaufania w celu umożliwienia nas widzi tej transakcji poprzez. Gwarantuję, że będzie to realizowane na podstawie uzasadnionego rozwiązania, które chronią przed każdym naruszeniu law.Please, zapewni mi następujące: jak mamy 7 dni, aby go uruchomić poprzez. To jest bardzo pilne PLEASE.

1. Pełny: Imię i nazwisko:

2. Twoje: Numer telefonu:

3. Twój Adres do korespondencji:

4. Wiek:

5.Core Praca / Zawód:

6.sex:

Po przejściu przez metodyczne wyszukiwania, postanowiłem skontaktować się z Tobą w nadziei, że znajdą Państwo to interesujący projekt. Prosimy o potwierdzenie tej wiadomości ze wskazaniem, które cię interesują, będę przedstawić Państwu więcej informacji. Dążenie do let me know swojej decyzji zamiast trzymać mnie czeka.

Z pozdrowieniami,

Dr.kevin Brown

Eksperyment Discover.pl

A mogłeś być bogaty :D

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Do mnie regularnie pisuje ;)

Do mnie regularnie pisują osoby o dziwnych nazwiskach:

Timika Bossen

Julius Guy

Angelica Bond

Rachel Heath

Brooke Madison

Phoebe Wolff

Antonia Rubano

Helga Delgado

Leticia Cabrera

Julio Kennedy

i tysiące innych, podobnych.

To jakaś prężna sekta handlu bezpośredniego. :D

Eksperyment Discover.pl

do mnie też pisują na maila firmowego. zastanawiam się tylko skąd go wzięli ? nigdzie go nie publikuję, kontakt głównie z współpracownikami...

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Hm... Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, po co im te dane osobowe? Znaczy, czy je znając, mogą w jakikolwiek sposób je wykorzystać?

Te dane co w emailu to do niczego są im potrzebne, po prostu nie wypada w pierwszej wiadomości prosić o kasę.

Podasz dane to pewnie odpiszą coś w stylu - super, właśnie takiej osoby nam trzeba! no i wtedy o kasę poproszą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności