Skocz do zawartości

Strona ocena.

Xinx

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim zadbaj o nową treść. Zmień szablon, bo ten nie ma nic wspólnego z samym projektem i krzyczy wordpressem na kilometr (nie, żeby normalnie było w tym coś złego...). Do keywordów dodaj więcej, niż tylko "parias".

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

ErnestM może najpierw sprawdź co to jest parias, a potem podawaj linki w ogóle nie związane z tym projektem.

Na tą stronę trafiłem już wcześniej, nie wiedziałem, że robi ją ktoś z PiO. Ale koniec tego słodzenia - masz cały szablon do zmiany. Parias to projekt nostalgiczny, który ma zmuszać do myślenia. Czyli musisz mieć bardziej klimatyczny szablon (czerń, szarość etc.) Do zmiany masz tytuł - powinna być "Strona dla fanów projektu Parias". Parias (projekt) się nie odmienia :)

Po zmianie szablonu uzupełnij treść, bo na razie jest syf i malaria. Wywal "Panel Użytkownika", bo na razie nie ma sensu żadne logowanie/rejestracja. Dodaj jakieś forum czy coś i będzie fajnie ;)

Tia, interesowałem się kiedyś hinduizmem- parias to osoba "niedotykalna", ponad to, tak ja w linku podanym przez @ErnestM który sprawdził znaczenie tego słowa (@grajek). Parias zwyczajnie źle się kojarzy. Jakiś projekt może nazywać się bramin, żeby pozostać w tym kręgu kulturowym, a zajmować się handlem bazarowym na przykład.

Nie oznacza to, że ktoś nie może podać linka opisującego Bramina.

<meta name="description" content="parias.net.pl - jest to najlepsza i jak dotąd jedyna strona dotycząca projektu Parias. Na stronie można znaleźć dużo treści związanej z projektem." />

Określenie "najlepsza" i "jak dotąd jedyna" chyba się trochę gryzą. Coś jest najlepsze bo jest jedyne ;)

Opis projektu minimalny, zrobiony na odpieprz.

Wracając do strony- bardziej zachęca pariasa. Bramin, jeśli tam zajrzy, szybko ucieknie ;) Jest więc co robić.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności