Skocz do zawartości

polskie znaki w Danych odbiorcy płatności

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

Mam zapytanie czy brak poslkich znakow nie bedzie przeszkoda w realizacji, odebraniu czeku ?

Jest info:

W chwili obecnej w nazwach i adresach płatności obsługujemy tylko znaki strony kodowej ISO-Latin. Lista wszystkich znaków tej strony kodowej znajduje się pod adresem https://www.bbsinc.com/symbol.html.

nie moge tego skumac... mam wpisac bez polskich znakow czy moze np. dla "ń" wpisać:

241 - ñ
wg tego wykazu ISO-Latin... ?

wydaje mi sie ze zostawic bez polskich znakow ale wole sie upewnic zeby potem jaj nie bylo...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

dzizzzzz... znalazlem gdzies na koncu forum - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...1&st=&p=entry - mam nadzieje ze info dalej aktualne :)

kruzyk.1.gif

wpisywać możesz śmiało bez polskich znaków diakrytycznych czeki są realizowane i docierają

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Qrde a wogoogle to raportowanie jest nieodkladne...

tzn jak mam sprawdzic ile kasy mam lacznie juz na koncie ? niby zaznaczajac wsyztskie kanaly, ale jak jakies usunalem ??!

albo to:

raport -> Pokaż dane wg [?] -> Strona / Pojedyncza jednostka reklam

dlaczego czasem pokazuje mi rozne wyniki koncowe? male roznice sa ale to dlatego ze mam male zarobki...

kruzyk.1.gif

jak mam sprawdzic ile kasy mam lacznie juz na koncie ?

wchodzisz na :

Raporty -> Zaawansowane Raporty - Efektywność reklam

ustawiasz:

Wybierz przedział daty: caly czas

Pokaż: Dane skumulowane

klikasz na wyswietl raport.

-----------

Pewnie dlatego rozne wyniki pokazuje bo w miedzy czasie zdazyles zdobyc klikniecie.

Inna przyczyna jest taka ze Google czasami modyfikuje wartosc klikniecia po jakims czasie (dlatego moga byc wachania dla danego dnia).

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności