Skocz do zawartości

Społecznośc SEO

Xann

Przyszłośc PIO  

149 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy szanse stworzyc grupe zawodową ?

• w kupie siła
      40
    • mam to gdzieś robie swoje
      49
    • poczekam zobacze co wyjdze
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jako pozycjonerzy możemy tworzyć taką kastę jak adwokaci czy lekarze , czy to raczej nam nie wyjdzie bo jesteśmy wobec siebie konkurencją ? Czy możemy coś wspólnie robić czy tylko potrafimy kłócić sie o pierdoły ?

Zapytam was szczerze i oczekuje szczerej odpowiedzi

- macie w du**e to co tu sie dzieje i robicie swoje czy może jesteście zainteresowani rozwojem naszej społeczności ????

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a że pozwolę sobie wtrącić...

chociaż żadna ze mnie konkurencja dla kogokolwiek to...

w tego typu biznesie raczej nie ma szansy na grupy zawodowe. to tak jakby budowlańcy z Warszawy się spiknęli i zaczęli razem budować mega wypas duże osiedle.

i tak całe szczęście, że jeszcze jakieś spotkania są i te sprawy;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

To może od razu gdy nadejdzie fala banów to niech rząd ogłosi stan klęski "googlowej" :]?

A co będziemy się rozdrabniać ;]

Swoją drogą właściwie w świetle prawa jest w ogóle coś takiego jak zawód "pozycjoner" :prezent:?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Odnośnie "konkurencji", to zobaczcie wszyscy dla siebie jesteśmy konkurencją ale jednocześnie wszyscy tutaj piszemy o swoich problemach i zmaganiach z wielkim bratem G. i wszyscy sobie w jakimś stopniu pomagamy i dzielimy wiedzą.

Sądzę, że fajnie by można było wykorzystać taką zebraną siłę na jakieś promocje non profit z czego inni by mieli zyski (fundacja ?).

Marketing w sieci - da się ?

adwokaci czy lekarze

Oni są wykształceni... nie każdy może być adwokatem czy lekarzem. A pozycjonerem są już gimnazjaliści (pozdrawiamy markes i ty chłopcze od super katalogów :prezent:)

Oni zrobią wszystko by zdobyć na kino bo rodzice nie chcą dać...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

a że pozwolę sobie wtrącić...

chociaż żadna ze mnie konkurencja dla kogokolwiek to...

w tego typu biznesie raczej nie ma szansy na grupy zawodowe. to tak jakby budowlańcy z Warszawy się spiknęli i zaczęli razem budować mega wypas duże osiedle.

i tak całe szczęście, że jeszcze jakieś spotkania są i te sprawy;p

Masz w tym trochę racji, ale nie do końca, bo wszystkich pozycjonerów łączy to iż walczą z google, dbającym o jakość swoich wyników wyszukiwania :prezent:.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Adrian88, budowlańców faktycznie wszystkie dzieli, ale czy większość firm pozycjonerskich myśli o pokonaniu googla, czy o tym, żeby zedrzeć z klienta jak najwięcej?;>

no nie wiem, dla mnie to chcą drzeć kase;p

edita:

drzeć kasę i się nie dzielić;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

"Trzymajmy się w kupie! Kupy nikt nie ruszy!" :prezent:

Uważam, że powinniśmy stać po tej samej stronie barykady, stosować się do zasad etyki i uczciwej konkurencji :prezent:

Zarazem jednak twierdze, że nie da się wszystkich pozycjonerów złączyć i stworzyć jakiejś zorganizowanej grupy.

Przy pojedynczych projektach może to wypalić, ale nie na większą skalę.

Ważne, żeby zachować możliwości jakie daje dyskusja nad problemami i wspólne rozwiązywanie problemów,

"co dwie głowy, to nie jedna" :prezent:

Pozdrawiam

P.S. Nie wziąłem udziału w ankiecie bo opcje: TAK, NIE i WSTRZYMUJE SIĘ OD GŁOSU to zdecydowanie za mało, żeby móc z ankiety wyciągnąć należyte i słuszne wnioski!

- macie w du**e to co tu sie dzieje i robicie swoje czy może jesteście zainteresowani rozwojem naszej społeczności ????

Xann takie coś to nie w Polsce. Nasz naród jest specyficzny nauczony żeby kombinować, wykiwać drugą osobę, szukać we wszystkim podstępu. Ale ludzi się nie zmieni, lata historii nas tego nauczyły (a to zabory, a to komuna)

A pozycjonerem są już gimnazjaliści (pozdrawiamy markes i ty chłopcze od super katalogów

Oni zrobią wszystko by zdobyć na kino bo rodzice nie chcą dać...

To czy Twoim zdaniem powinni iść kraść, napadać na innych żeby zdobyć na kino ? Nie każdego rodzica stać, że dziecku dawać na te przykładowe kino.

Poza tym oni też muszą się kiedyś zacząć uczyć. Nikt z tym się nie urodził, a czym wcześniej zacznie tym ma większe szanse, że coś osiągnie. A jeśli potrafią w tak młodym wieku sprzedać swoją usługę to brawa dla nich za ich kreatywność.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

To czy Twoim zdaniem powinni iść kraść, napadać na innych żeby zdobyć na kino ?

Nie zrozumiałeś o co mi chodzi... nie zrzeszy się społeczności pozycjonerów ponieważ pozycjonerami nazywają się dzieciaki... i co z tego, że normalna społeczność będzie przestrzegać jakiś reguł itd. jak znajdą się dzieci...

Od razu kraść ... ja jak byłem mały to zbierałem puszki i sprzedawałem na skup, później świadczyłem usługi związane z konserwacją forów phpBB by przemo...

Jeżeli ktoś umie obsługiwać swl to już jest "pozycjonerem", ale na szczęście już nie długo...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności