Skocz do zawartości

audyt strony prośba

Dollar

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonam audyt w cenie 500 zł. Kontakt w stopce.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

U Lexy masz trochę przydatnych informacji. Zrozum, proszę, że tutaj, na PiO, otrzymasz pomoc ale nie ma nic za darmo. Poświęć trochę czasu na naukę i wtedy przyjdź z konkretnym pytaniem.

Chyba, że zależy Ci na tym by ktoś za Ciebie odwalił czarną robotę. Za darmo :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przeczytałem już wiele artykułów kursów i wiem ze to wciąż za mało lecz będę kontynuował swoja naukę.

Nikonem dziękuje z linka z pewnością przeczytam bloga.

Są jakieś podstawy sprawdzenia strony pod względem optymalizacji mieszczące się w darmowej usłudze?

Niestety na wykup audytu mnie nie stać.

Podstawowe i za darmo. Na początek Ci wystarczy :D

Jeden i drugi.

Wpisujesz link i masz wynik.

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

Dollar masz tam nawet aukcje za 5zł czy 30 zł dostaniesz tam pełne info co jak i gdzie jest źle zoptymalizowane , za darmo nie wiem czy ci to ktoś zrobi, no ale próbuj :) Te powyższe stronki na poczatek są bardzo fajne, tylko że to basic jest tylko.

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Basic czy nie dla, na początek wystarczy. Poza tym czego wymagać za darmo ? W tych czasach nawet się w łeb nie dostanie za friko a co dopiero dobry audyt.

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

• 4 miesiące temu...

Osobiście nie pracuję w branży SEO, zajmuję się jedynie pozycjonowaniem w wolnym czasie, hobbystycznie można by powiedzieć, ale, szczerze mówiąc, nie bardzo rozumiem, dlaczego ktokolwiek miałby udzielać rad za darmo? To tak jakby swoją konkurencję poduczać, jak robić robotę i samemu sobie chleb odbierać.

Podstawowe i za darmo. Na początek Ci wystarczy ;)

Jeden i drugi.

A tak przy okazji, gdy kliknąłem na drugi odnośnik i wpisałem adres interesującej mnie strony, pojawił mi się błąd, o którym nie wiem co mam myśleć: "external links".

Brak wychodzących linków uważany jest za błąd??

• 2 miesiące temu...

Podstawowe i za darmo. Na początek Ci wystarczy ;)

Jeden i drugi.

Przepraszam że się wcinam ale nie chcę spamować nowym tematem. Ten pierwszy dla mojej strony www.forumsumowe.pl pokazuje wszystko a w drugim albo 301 albo 302 i to bez różnicy jak wpisze.

Czym to jest spowodowane?

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Portal dla ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności