Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a serwer stoi już w SD.pl ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jest awaria jakiegos światłowodu gdzieś (nawet nie wiem gdzie)

Uwaga:

Zostaje przywrócony backup z 5:00 , jak tylko łącze zostanie naprawione to stan systemu będzie z godziny 5:00

Niestety nie mogę powiedzieć kiedy nastąpi przywrócenie łącza - przyczyna od nas niezależna

e-weblink juz działa

Marketing internetowy dla firm

napisz mi prosze, gdzie dzialalem na szkode systemu

czy krytyka to dzialanie na szkode ? - wrecz przeciwnie, poznajesz slabe strony, ktore mozesz wyeliminowac

nie dostalem maila, ze konto zostalo zbanowane - co jest moim zdaniem karygodne, nie wiem od kiedy jest na nim ban

mam kilka stronek z podpietym skryptem - czy te domeny moze sobie teraz ktos przywlaszczyc ??

Kolejny przykład na bana pod byle pretekstem za złe mówienie o systemie. Gratuluje Xann profesjonalizmu, już kiedyś była taka sytuacja. Teraz wiemy po co jest punkt I.7 regulaminu.

mam kilka stronek z podpietym skryptem - czy te domeny moze sobie teraz ktos przywłaszczyć ??

Zbanowane konto = zbanowane domeny , nikt ich sobie nie przywłaszczy.

Musze dbać o dobro systemu i jego użytkowników a osoby mające dużo wspólnego z kapo nie są mile widziane w naszej społeczności

skrypcik i tym się różnimy ze ja się nie ukrywam :D i nie mam 17 lat

Marketing internetowy dla firm

Musze dbać o dobro systemu i jego użytkowników a osoby mające dużo wspólnego z kapo nie są mile widziane w naszej społeczności

Dowody. Na razie to dałeś bana za to, że ktoś mówi co myśli, nie zgadza się z Tobą i ma dość Twojego pseudoprofesjonalnego PR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności