Skocz do zawartości

Dogin - zgłaszanie do wyszukiwarek

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

Hey

udostępniam mój skrypt Dogin, zgłaszający do ponad 230 wyszukiwarek za darmo : dogin.enterso.pl

proszę o komentarze/sugestie po przetestowaniu

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

szczerze mówiąc na pozycję w Google nie ma to wpływu. Lecz jeśli ma być gdzieś widoczny wynik zawsze jakiś mały plus a Dogin jest za darmo. Ja strony zgłaszam do wyszukiwarek. Może to przyspieszyć indeksację gdy google zaindeksuje inną wyszukiwarkę (często są takie, które zaindeksowywane wyniki)

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

• 2 tygodnie później...

jak zainstalować ten skrypt ? znaczy inaczej .. na jakie pliki dać CHMODY ?

bo po wrzuceniu plików na serwer ( i skonfigurowaniem conf.php)

jak wchodzę na adres.pl/dogin/ to mam na dole:

Enterso - co nowego?

Warning: file_put_contents(show_news_pl.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/hejowicz/public_html/dogin/news.php on line 0

Warning: main(show_news_pl.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hejowicz/public_html/dogin/news.php on line 0

Warning: main(show_news_pl.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hejowicz/public_html/dogin/news.php on line 0

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'show_news_pl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hejowicz/public_html/dogin/news.php on line 0

a jak wpiszę nazwę strony, tytuł itp.

i chcę dodać do wyszukiwarek to zamiast procentów dodawanie u dołu mam:

postęp 0 % i tak stoi i stoi !!!

jak to naprawić ? bo na stronce swojej tego nie opisałeś

btw. mam serwer na webd.pl

• 1 rok później...

Skrypty kodowane bez dostępu do kodu źródłowego to jak backdor mogą zostać wykorzystane do dziwnych akcji nie tylko takich jakie są oficjalnie przedstawiane przez ich autora. Np może służyć jako darmowy proxy itd... :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 miesiące temu...

zGLOSZENIE TRON DO 230 wyszukiwarek trwalo w moim przypadku... ulamek sekundy ;/ wiec chyba nie dziala...

i nie rozumiem po co w pliku conf.php umieszczona jest linia

$login = $pass = 'a';

a zmienne do wpisania loginu i hasla ignorowane sa prez komentarz, dziwnie to wyglada ;/

//$login = '___TUTAJ_PODAJ_LOGIN___';
//$pass = '___TUTAJ_PODAJ_HAS?O___';

Dla mnie wygladalo to jakby twórca skryptu chciał uzyskac dostęp do mojego serwis lub podpatrzec moje pasy ;/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności