Skocz do zawartości

[Wykonam] Katalogowanie stron

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję katalogowanie stron. Mam spore doświadczenie w tego typu pracach i sporo zadowolonych klientów.

Posiadam własną, zadbaną i mocną listę katalogów opartych wyłącznie na skrypcie SEOKatalogu.

Żaden z katalogów nie posiada SWL, jest moderowany i jest wartościowym katalogiem.

Stronę/y kataloguję ręcznie, bez pół/automatów. Dbam o każdy dodawany wpis. Na zakończenie każdego zlecenia wysyłam dokładny raport z m.in. linkami do zatwierdzonych wpisów.

Cenię zarówno twój czas jak i mój. Dlatego wpisy mogę dodać od razu lub dodawać określoną liczbę dziennie. Wybór należy do Ciebie.

Przygotowałem trzy warianty cenowe:

- dodanie strony do 100 darmowych katalogów w cenie 60zł

- dodanie strony do 200 darmowych katalogów w cenie 100zł

- dodanie strony do 21 płatnych katalogów (m.in katalog.gazeta.pl) w cenie 90zł (koszta SMS + koszta dodania wpisów)

Ceny są cenami netto. Nie wystawiam FV, możliwa umowa o dzieło, wymagam 30% zaliczki (przedpłata). Płacisz tylko za zaakceptowane wpisy.

W cenie nie jest zawarte stworzenie opisów do katalogów. Należy dostarczyć swoje opisy (minimum 400-500 znaków) w ilości 20% od ilości katalogów czyli dla 100 katalogów potrzeba 20 opisów.

Opcjonalnie mogę wykonać opisy do katalogowania w cenie 0,80zł za opis 400-500 znaków.

Nie kataloguję stron, które zawierają erotykę, hazard, treści niezgodne z prawem.

Więcej informacji przy kontakcie:

Tel.: 666 117 203

E-Mail: seocestro[@]gmail[.]com

Gadu-Gadu: 2788873

PW via forum

Wojciech Jasiak

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności