Skocz do zawartości

Test systemu e-Weblink

shaun_black

Rekomendowane odpowiedzi

Data rozpoczęcia: 13.08.10

Domena: Kilkuletnia, podlinkowana dużą ilością linków stałych. Proszę nie podawać jej nazwy w tym temacie.

Frazy: Perfumy damskie, Perfumy męskie, Perfumeria - na każdą z fraz przeznaczyłem 3500 pkt oraz Perfumy 35 000 pkt

Test miał nie być upubliczniony, jednak postanowiłem podzielić się z Wami jego wynikami.

Niestety monitoring pozycji w e-Weblinku uruchomiłem na jedną frazę perfumy:

beznazwykk.jpg

Aktualne pozycje pozostałych fraz:

Perfumeria - 9 (+4)

Perfumy męskie - 12 (+5)

Perfumy damskie - 21 (+7)

Test ma na celu sprawdzić jakie efekty da użycie e-Weblinka dla dobrze podlinkowanej domeny. Póki co efekty są bardzo dobre.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja 1,5 roku temu stałymi linkami na perfumy siedziałem mocno i stale top15, dopaliłem ewebem (ilości ok 50k rozłożone na kilka fraz związanych z perfumami (na perfumy szło 15-20k?) i wszedłem w ścisłe top5.

Fikas no i gdzie jest teraz Twoja domena ?

Domena z całym biznesem (sklep, dostawcy, klienci) został sprzedany :-)

Nie starczało mi czasu na rzetelną obsługę więc sklepik nabyła firma prowadząca lokalną perfumerie ;)

może jeszcze raz przeczytaj mój post, czy moje działania miały charakter testowy? niczego takiego nie napisałem.

Ustawiłem punkty, pozycja wzrosły i punktów nie ściągałem a pozycja była stabilna :-)

Sklep sprzedałem po 4 miesiącach od tego "dopalenia" :-)

Dzieki za info. Wreszcie i inne osoby zaczely dzielic sie na forum swoimi testami.

Mimo ze Eweba nie lubie... to test niewatpliwie ciekawy.

Od tego właśnie jest to forum. Dla Ciebie i dla innych to rodzaj lekcji, dzięki której można się dowiedzieć jak skutecznie używać e-weblinka. Podobnie jest z Twoimi testami, ciekawe rzeczy można zaobserwować :faja:

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności