Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@przemeks - to możliwe - za chwilę wrzucę upgrade do nowszej wersji i zobaczysz, czy tam śmiga.

Tymczasem informuję:

Póki wersja programu jest RC to upgrady do nowszej wersji będą DARMOWE.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szybkie pytanie:

czy da się tam zrobić tak jak w Publikerze, tzn. wrzucam jakiś tekst, wciskam 1 przycisk i automatycznie ten tekst przemienia mi się w wersję z synonimami w {|} ? Potem wciskam kolejny (JEDEN) przycisk i następuje generowanie gotowego tekstu do użycia.

Da to się tam zrobić?

Chodzi mi maksymalną szybkość tworzenia unikalnych tekstów z już posiadanego. Nie mam czasu ręcznie zaznaczać pojedynczych słówek, chcę żeby to wszystko odbyło się dosłownie w kilka sekund:

1. Wrzucam tekst.

2. Klikam i program sam zmienia tekst na wersję z wieloma synonimami.

3. Klikam drugi raz i dostaję ileś tam (wartość zdefiniowana przeze mnie) unikalnych tekstów.

Czy to tak działa ?

@przemeks - to możliwe - za chwilę wrzucę upgrade do nowszej wersji i zobaczysz, czy tam śmiga.

Tymczasem informuję:

Póki wersja programu jest RC to upgrady do nowszej wersji będą DARMOWE.

OK. Taki jest Twój warunek. Tylko, że chyba to nie dotyczy update'ów czyli po naszemu aktualizacji, czyli to co się obecnie dzieje, bo teraz robisz poprawki i aktualizujesz program. To tak w kwestii terminologii, bo się nie burzę, wszak nie stawiasz wygórowanych żądań, a program wygląda na zacny. To tak, żeby uniknąć ewentualnych nieporozumień.

@gazy

Powiem szczerze, że zachęcałbym autora, by nie robił takiego przycisku :), dla dobra wartości językowej tekstów. Bo jeśli Ty naciskasz taki guzik i potem tekst generujesz, to strach pomyśleć jakie to potworki tekstowe wychodzą :). Chyba, że jeszcze to sprawdzasz, ale wtedy zdecydowanie lepiej robić tak, jak to ten sofcik teraz pozwala - klikasz na słowo i wybierasz logicznie i językowo pasujące synonimy.

@przemeks - już wrzucam, więc to będzie w następnym releasie :)

@qazy - OK, w następnym releasie będzie.

@zajacgd - tzn, nie wiem, czy zostałem dobrze zrozumiany :) Póki co wersja programu to 1.54 RC2, zaraz pójdzie 1.54 RC3 - i informuję, że jeżeli ktoś zakupi np. 1.54 RC2 to może sobie za darmo zupdatować - aż do wersji bez "RC" w wersji.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@MaxPan - uważam, że @zajacgd ma trochę rację :) Ale oczywiście to już zależy od tego, jak tekstu budujesz, jak go sprawdzasz itd... Dla wygody Użytkowników to zrobię :) A to jak to wykorzystacie - to już zależy od Was.

@Amidamaru6669 to poproszę o info jak taka funkcjonalność już będzie, wtedy natychmiast Twój program kupię. A co do wykorzystania tego typu opcji to ja tego potrzebuję dla własnych celów na własnych stronach, więc spokojna głowa: nikomu takiej automatycznej mieszanki do precla/katalogu nie wrzucę :) Zresztą przed użyciem ręcznie poprawiam to co wygląda zdecydowanie sztucznie. Ale i tak jest to zwykle szybsze niż zaznaczanie po kolei kolejnych wyrazów i wybieranie jaki synonim w danym przypadku jest sensowny.

Ogłaszam aktualizację do wersji 1.54 RC3!

Po zainstalowaniu Demka lub Pełnej należy skorzystać z tego patcha:

Aktualizacja z wersji 1.54 RC2 do wersji 1.54 RC3:

Dla wersji DEMO:

https://www.4shared.com/file/D3XxykfF/SEOLe...RC2_na_154.html

https://www.mediafire.com/file/aldr61r963pn...2_na_154RC3.exe

Dla Wersji Pełnej:

https://www.4shared.com/file/EMT1wLSo/SEOLe...RC2_na_154.html

https://www.mediafire.com/file/fdxgi9ndkrrm...2_na_154RC3.exe

Lista zmian:

- Poprawione liczenie ilości kombinacji

- Dla zbyt dużej liczby kombinacji podaje powyżej ilu kombinacji jest dostepne

- Naprawione "krzaczki" podczas kopiowania

- Dodany przycisk do automatycznego skopiowania całej zawartości - zarówno tekstu źródłowego, jak i wynikowego

- Poprawione "Automatycznie dobrany synonim" - można anulować, domyślnie wpisane jest zaznaczone słowo i kilka usprawnień

- Przy każdej grupie synonimów pojawił się "{wszystkie}", który listuje wszystkie synonimy z danej grupy. Przykład: wpisujemy program, klikamy na niego PPM i wybieramy w pierwszej linijce {wszystkie}, pojawi się:

{program|aplikacja|oprogramowanie}

wprowadza to kompatybilność z innym oprogramowaniem generującym

- Lekko poprawione dodawanie własnych synonimów

________

BTW

W pierwszym poście zrobiłem sobie miejsce "OGŁOSZENIA" - gdzie będę dawał najważniejsze linki - dla wygody :)

@edit:

@gazy - spoko :) Zajrzyj na forum za dwa dni - powinna już być wersja z tym, o co pytasz.

@ManPan - dziękuje bardzo - program będzie rozwijany, a zdanie Użytkowników jest dla mnie priorytetem.

dla dobra wartości językowej tekstów

co ty piszesz? altruista się znalazł.

Taki przycisk to już obowiązkowe wyposażenie w podobnego typu narzedziach

Wiesz, każdy ma jakieś hobby czy innego fijoła :) Mnie np. szlag trafia jak widzę takie potworki. Ale, ok - pewnie to zboczenie z racji wykształcenia humanistycznego i pisania czasami tekstów bynajmniej nie preclowych :).

A swoją drogą to się zastanawiam czy G ma czy będzie miał algorytm sprawdzający logiczność tekstu. Bo bo już od co najmniej kilkudziesięciu lat tworzone są algorytmy dot. języka (patrz: kryptografia) czyli m.in. częstotliwości występowania słów, głosek, liter itd. itp.

Ogłaszam aktualizację do wersji 1.54 RC3!

O widzisz, teraz dodawanie własnych synonimów śmiga bardzo ładnie.

Nie zapomnij jeszcze poprawić pod kątem uwagi z tego posta, bo drażni na początku, gdy nie wiadomo do czego są przyciski po lewej.

@przemeks - bardzo mnie to cieszy :)

I tak jak mówiłem - poprawię w następnym release, bo jak to przeczytałem to już sie uploadował patch... Więc nie zapomne :)

Myślę tezo napisaniu krótkiego poradnika, pokazującego co i jak... Co o tym myślicie?

@Amidamaru6669 - mam błąd: po kropce: {Jedną|Jakąś|niejaką|niepewną|pewną} dwa pierwsze słowa z dużą literą pozostałe już nie.

- fajny pomysł z tym {wszystkie}, super ułatwienie ale jeszcze nie oto mi chodziło. Chodziło mi o button typu "wygeneruj wszystkie synonimy dla tekstu" tylko z np. nr. 1 - bo są bardzo trafne do oryginalnych słów.

A tak w ogóle to program świetny - BRAWO za pomysł. Doczekaliśmy się projektu który miejmy nadzieje będzie zadbany przez autora :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności