Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle się opinii nazbierało, że nie wypada nie kupić. Zaraz puszczam przelew :D.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy było, ale taka mała prośba do twórcy. W przypadku jednego wyrazu pojawia się do okoła niego taka zielona obramówka, klikając prawy przycisk myszy pokazuje nam się chmurka z synonimami. Sprawa wygląda tak, czy mógłbyś zrobić tak, że zwyczajnie coś zaznaczając zaznaczałoby się to właśnie tą zieloną obramówką a nie pojedynczy wyraz? Podam konkretny przykład: "jak wiadomo", gdyby się dało cyknąć te dwa wyrazy można by dodawać swoje synonimy do tego wyrażenia, a teraz można dodać albo do "jak" albo do "wiadomo", no chyba, że samemu się wstawia "{" "}".

Trochę namieszałem, ale tak w skrócie, zaznaczamy powiedzmy dwa wyrazy, następnie na zaznaczeniu klik prawym myszki i mamy możliwość wpisania synonimów do tych wyrażeń

Nie wiem czy tylko u mnie tak, ale zauważyłem taki błąd, że niekiedy program po zminimalizowaniu do paska lubi już nie powrócić, co prawda jest aktywny, ale za nic nie mogę go przywrócić na ekran.

Być może jest to przyczyna tego, że pracuję na 2 monitory w dual-view, czy u was też to występuje?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

@kamjot - najprawdopodobniej to ten układ.

Ale się dzisiaj napracowałem. Zrobiłem 99% tego o co prosiliście ;) Jutro dorobię ew. okienko ustawień i wypuszczamy nowiutką wersję.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Buzu i wszyscy którzy piszą podobne komentarze - dziękuję :)

Wczoraj (w sumei już dzisiaj) do 3:00 siedział i jeszcze dzisiaj trochę, ale... Ogłaszam wszem i wobec, że nowa wersja skończona!

Mam nadzieję, że będzie to ostatnia wersja RC.

Jest w niej większość rzeczy o które prosiliście i jeszcze coś ode mnie, aczkolwiek zostawiłem sobie jeszcze niektóre funkcje ;)

Numerki poszły trochę w górę, bo doszło bardzo wiele opcji - jest to wersja 1.7 RC1.

Teraz tylko kompilacja i wysłanie na serwer... Za kilka godz. powinno być.

W tym czasie lista zmian:

1.7 RC1
- Naprawiony bug, polegający na zawieszeniu/błędzie aplikacji podczas generowania masowego, z włączoną opcją 

"Większa losowość"
- "Większa losowość" jest zapamiętywania i wczytywana podczas uruchomienia programu
- Teraz przy próbie zapisania artykułu do Biblioteki własych artykułów pod istniejącą nazwą nie pojawi się 

ostrzeżenie, a możliwość nadpisania - daje to możliwość edycji tekstów
- Rozpoznawanie małych/wielkich liter zależne od języka systemu - rozwiązuje to następujące problemy:
* Jeszcze dokładniejsze wyszukiwanie synonimów
* W niekótrych wypadkach po wpisaniu synonimu ręcznie, nie był widoczny na liście - naprawione
* Lepsze rozpoznawanie małej/wielkiej litery na początku wyrazu, jak i przy całym wyrazie
* Jeszcze dokładniejsze sprawdzanie pisowni
- Teraz patche z wersji Demo -> Pełną nie ważą kilkaset MB, a kilka
- Nowy element składni: {%Zdanie 1|Zdanie 2|Zdanie 3%} - wyświetli wszystkie 3 zdania, ale w losowej kolejności - 

pozwala to na mieszanie kolejnością słów, zdań, czy akapitów
- Nowy element kreatora kodu - mieszanie kolejności
- Automatyczna zamiana części tekstu na inny; przykład: zamiana słów kluczowy na linki, czy zamiana jednego 

słowa z synonimami w całym tekście
- Reorganizacja prawego panelu miejsca pracy
- Prawidłowe rozmoznawanie małych/wielkich liter dla {wszystkie}
- Możliwość zaznaczania synonimów długich - np. możliwe jest zaznaczenie grupy wyrazów "e-papieros", czy 

"wypadek drogowy" itp. - można przypisywać manualnie synonimy
- Poprawione dodawanie własnych synonimów
- Na bieżąco pokazywana na dole informacja o ilości znaków w tekście - próba pokazująca ile jest min., a ile max. 

znaków, słów, zdań w tekście
- Nowy rodzaj dymków - wygodniejsze, ładniejsze i nie wyjeżdżają poza ekran
- Poprawiony słownik Wersji Pełnej HTML_CSS - dodane kilkasen znaków Entity
- System inteligentnej automatycznej podmiany wszystkich słów w artykule na ich synonimy
- Przycisk-opcja, który pozwala na pominięcie oryginalnych słów i generowanie wyłącznie z synonimów
- Poprawna obsługa plain text, UTF8 i UTF8 bez BOM przy otwieraniu plików
- Po kliknięciu na synonim, znika on z okienka
- Pojawienie się okienka ustawień, możliwości:
* Dodanie programu do autostartu
* Wybranie tekstu początkowego dla okienka tekstu źródłowego: standard; pusty; ostatni; otwórz plik
* Poprawienie ilości procesorów i rdzeni
* Informacje o procesorze
* Wybranie konkretnych słowników i baz, które mają się wczytać
* Możliwość wyłączenia animacji lub wyłączenie skinów ogólnie (znaczny wzrost wydajności; znaczna poprawa 

działania w Wine pod Linuxem)
* Możliwość edycji stylu wyświetlania podglądu w przegladarce HTML
- Dodany u góry okienka kodu źródłowego prosty, wygodny edytor HTML
- Przeorganizowane górne menu - pozycja "Opcje" jest przedostatnia
- Pomoc techniczna w programie już działa i została usprawniona
- Na stronie pojawiają się filmiki i video-tutoriale; powstała także tabelka skrótów klawiszowych (ponieważ doszło wiele nowych skrótów):
Ctrl+A - zaznacz wszystko
Ctrl+C - kopiuj zaznaczenie
Ctrl+X - wytnij zaznaczenie
Ctrl+V - wklej
Ctrl+Z - cofnij
Ctrl+Y - powtórz
Alt+F4 - zamknij
Ctrl+Shift+Enter - generuj tekst
Ctrl+B - HTML: Pogrubienie
Ctrl+I - HTML: Kursywa
Ctrl+U - HTML: Podkreślenie
Shift+Enter - BR+Enter
F5 - Biblioteka własnych artykułów
F6 - Biblioteka synonimów
F7 - sprawdzenie słowa w słowniku
Ctrl+G - sprawdzenie tekstu w wyszukiwarkach
Ctrl+T - podkreślenie wyrazów w tekście źródłowym, dla których nie ma synonimów
Ctrl+L - podanie przybliżonej liczby unikalnych kombinacji
Ctrl+F - znajdź i zamień
Ctrl+Shift+Spacja - masowe generowanie artykułów
F1 - pomoc techniczna
Ctrl+strzałki - poruszanie się "po słowach"
Ctrl+Enter - wyświetlenie okienka synonimów dla słowa za kursorem
PPM (prawy przycisk myszy) lub kliknięcie kółeczkiem - otworzenie okienka synonimów dla wyrazu pod myszką
Ctrl+PPM (prawy przycisk myszy) - otworzenie okienka synonimów dla zaznaczonej części tekstu (niekoniecznie dla 

jednego słowa)
F12 - ustawienia

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Bardzo dobra robota, czekam z niecierpliwością na nową wersję. Szczególnie cieszy mnie funkcja: "Możliwość zaznaczania synonimów długich - np. możliwe jest zaznaczenie grupy wyrazów"

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@Lenny_ - niestety nie, z dwóch powodów:

1. Rozmiar pliku

2. Upgradey nie będą darmowe. Póki co są, ale jak już nie będzie wersja RC to tak nie będzie :)

Ale powiadamiam wszystkich, że już skompilowane, instalator gotowy, teraz się tylko zuploaduje (za 1,5 godz powinno wszystko być).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności