Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że zasłużeni testerzy RC oraz inspiratorzy nowych opcji będą mogli liczyć na upust w aktualizacjach :)

Gratuluję - kolejny dobry krajowy produkt.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Styx, @Gibon - ale już negocjujecie :) Oczywiście - macie rację. Ogólnie promocyjna cena zniknie, ale dla Forumowiczów PiO upust będzie w postaci kuponu.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@SilverT - pytanie nie jest dziwne :) Tak jak mówi @Rademenes, a przede wszystkim baza danych polskiej gramatyki mi zabiera prawie 700 MB...

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

SEO-Leniviec w wersji 1.7 RC1 jest już gotowy do pobrania i dostępny publicznie!

- Wersję Demo można pobrać ze strony https://SEOLeniviec.tk/index.php?get

- Osoby, które mają licencję na Wersję Pełną otrzymały e-maila z instrukcjami dot. nowej wersji.

- Każdy zakup od tej chwili wykonany jest zakupem już wersji 1.7 RC1

Pozdrawiam i czekam na opinie :)

Zgadza się - "dymki" podpowiedzi już się mieszczą, synonimy dalej wyskakują poza ekran.

W ustawieniach literówka, która rzuciła mi się w oczy: "tekst, nad którym pracowano osatnio".

Na szybko tyle zauważyłem.

Sugestie do nowej wersji:

- dodatkowy przycisk w edytorze html, który wstawia gotowy kod: link+title

- możliwość dodania własnego słowa/wyrażenia do biblioteki sprawdzania pisowni

- możliwość dodania/usunięcia własnego słowa/wyrażenia do biblioteki słownika synonimów.

Jest coraz lepiej :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności