Skocz do zawartości

[sprzedam] najlepsze domeny turystyczne

Krzysztof.P

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na sprzedaż mam świetne domeny 'sezonowe'. Mianowicie:

wakacje2011.pl

wczasy2011.pl

wycieczki2011.pl

Rynek turystyczny w polsce jest stale rozwijającym się rynkiem. Notującym corocznie wzrosty około 10%. Są to dane potwierdzone przez GUS (Główny Urząd Statystyczny) https://www.stat.gov.pl/gus/kultura_turysty...rt_PLK_HTML.htm i inne niezależne instytucje np przez Instytut Turystyki (https://www.intur.com.pl)

To tak tytułem wstępu.

Proszę sprawdzić liczbę wyszukiwań do google na frazę 'wakacje 2010' , 'wczasy 2010' i 'wycieczki 2010'. Łącznie ok 100tys wyświetleń miesięcznie. W sezonie jest to cztero lub pięciokrotność tego. Nie jest to ogłoszenie masowe, są tutaj ludzie obeznani w temacie więc nie muszę zapewniać jakie dochodowe zapleczę można zbudować dzięki tym trzem domenom.

Przejrzyj portale turystyczne, portale do rezerwacji biletów lotniczych / autokarowych. Wszystkie pozycjonowane są na frazy podane powyżej. Nic dziwnego, portali z wycieczkami, wakacjami jest ogrom - ale portali z wycieczkami aktualnymi (sprecyzowanie do google roku w którym się wybieramy na wakacje) już sporo mniej, dlatego ludzie wpisują powyższe frazy. Wykorzystaj potencjał - posiadając taką domenę i wiedzę zawartą na tym forum, TOPowe miejsca w wyszukiwarce będzie dla Ciebie pestką.

Szczerze mówiąc prawie miesiąc rozmyślałem nad tym czy nie zbudować dobrej witryny z bogatymi programami partnerskimi - serwis turystyczny i zaplecza na tych domenkach. Stwierdziłem jednak że oddam za parę groszy (zresztą domeny pochodzą z rynku wtórnego, więc na spóźniony prezent na dzień babci powinno być) osobie która już posiada bogate wirtualne biuro podróży, a sam skupie się na moich innych projektach i stronkach które muszę wykonać.

Propozycję cenowe proszę składać przez giełdę domen - czyli na stronie na którą przekierowuje po wpisaniu powyższych domen. Ewentualnie kontakt mail ale natłok pracy raczej nie pozwoli mi na szybkie odczytanie/odpisanie i doprowadzenie transakcji do końca a nie ukrywam że czas tutaj będzie priorytetem w selekcji propozycji. Codziennie w godzinach wieczornych/nocnych loguje się na AM i sprawdzam oferty, zapraszam do przemyślenia sprawy i składania ofert.

(z uwagi na regulamin)

Kontakt:

ske.l-c@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności