Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kaiba - tak, ale będzie dla Użytkowników 1.9 taka zniżka, że będzie opłacalny jej zakup. 2.1 nie jest raczej planowane, żeby była wydana.. Chyba, że jako wersja "FIX', a wtedy - jak pisałem - będzie darmowa.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@kaiba - tak, spokojnie, wszyscy otrzymają dzisiaj program :)

Trochę cierpliwości i za niedługo wszyscy otrzymają swoje kody, linki i potrzebne dane rejestracyjne.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Amidamaru6669

Dzięki za info.

Oczywiście jeśli było mówione wcześniej o polityce cenowej (w którą nie wnikałem) --> to ta dopłata już mnie nie dziwi :)

Nie chodziło o cenę oczywiście,ale bardziej o sposób upgradów,który teraz rozumiem.

Oczywiście soft wart swej ceny - bo nie mówię ile czasu mi już zaoszczędził.

Ubolewam tylko nad brakiem podświetleń synonimów (jak w publikerze) bo po jakimś czasie gapienia się w tysiące synonimów

oczy wymiekają :D

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

@BlackLargo - cieszy mnie to bardzo :)

Sposób być może kiedyś zastosuję innych dla upgradów, ale ten się wpisuje po prostu w mój sposób sprzedaży, więc póki co zostanie :D

Mam nadzieję, że cena jest przystępna dla każdego i każdy decyduje którą wersję chciał mieć :D A podświetlenia chodzi o zaznaczanie składni? To właśnie będzie najwazniejszy punkt zmian z 2.0, wiec zapraszam do czekania na tą wersję :D

Podświetlenie użytych synonimów - jak w Publikerze.

Dla mnie bardzo przejrzyste - oczy się nie męczą w poszukiwaniu niezsynonimizowanych wyrazów

Screen:

https://goo.gl/En3xQ

/źródło:Wikipedia|Turystyka/

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Czy się mylę, czy to jednak polskie bagno - kolejny geszefciarz ??

Proponuje mi się 20% zniżki na upgrade, czyli całe 8 zł ??

Nowy, pełny produkt kosztuje 40 zł. Ja już zapłaciłem 20, teraz dopłaty mam jeszcze 32, czyli łącznie 52 za to samo co kosztuje 40 ? . Jeszcze do tego wielka łacha, że : ta "znizka jest wazna tylko 7 dni".

Mam 5 starych licencji i przy nich zostanę.

Nie pozdrawiam.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario1973:

Nie, nie 52 za to samo, co kosztuje 40. 52 za to co kosztuje 40 + 40; przypominam że po pierwsze masz wtedy dwie osobne licencje na dwa osobne programy, z których możesz osobno korzystać, a po drugie inna osoba, która kupi za 40 nie korzystała wcześniej z możliwości programu.

Jeżeli uważasz zniżkę za "wielką łachę" to nie będę apropo tego dyskutował, to Twoja prywatna opinia, skoro zabezpieczenia są dla Ciebie moją wielką łachą.

Idąc dalej, pokaż mi jakiś produkt światowy, w którym kupujesz zwykłą licencję i do końca życia masz każdą najnowszą wersję za darmo. Kupiłeś Windowsa XP i masz dostać od Microsoftu Viste, Sevena i każdą najnowszą wersję? W licencji jest napisane jasno, że jest dożywotnia dla wersji, którą kupujesz.

Proszę Cię, żebyś trochę wyluzował... I brał pod uwagę cenę programu oraz to, że autor też musi mieć za co rozwijać program itd.

PS. Jeżeli chcesz zupgradować wszystkie 5 licencji to pisz - zniżka może być dużo większa. Jeżeli nie - pozostań przy starej wersji programu, nikt Ci nie każe kupować tej.

Pozdrawiam Cie.

@edit:

tymczasem sytuacja opanowana, wszyscy którzy kupili otrzymali kody, linki itd... Pozdrawiam.

PS. Jeżeli chcesz zupgradować wszystkie 5 licencji to pisz - zniżka może być dużo większa.

Nie, nie, dziękuję, nie skorzystam. Tu nie chodzi o te kilka groszy, tylko o ZASADY.

Tym bardziej się kompromitujesz wprowadzając teraz dodatkowe, zakulisowe, większe rabaty - to niepoważne.

Sorry, ale to, że kiedyś wspomniałem, że produkt jest za tani, nie oznaczało tego, że w tak dowolny sposób możesz teraz próbować krętych ścieżek.

M

Ne dyskutuję o wartości programu i cenie, tylko o zasadach.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności