Skocz do zawartości

linki w treści?

Rekomendowane odpowiedzi

W świecie pozycjonowania jestem świeża

Szukam obecnie najlepszych metod na wypozycjonowanie naszej strony.

Obecnie stosujemy stare sprawdzone metody i dodatkowo adwordsy.

Niestety efekty działań są bardzo nietrwałe. Jednego dnia potrafimy być na 6 miejscu, a następnego na 18.

Muszę zrobić rozeznanie co do kosztów i skuteczności takich działań.

Logika tej wypowiedzi oszołamia :piwo:

P.S. Przepraszam za cytowanie w całości ale nie umiem tego rozłączyć :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli ktoś się chce coś dowiedzieć zapraszam do wątku poświęconego linkolo (założonego przez "właściciela" tego systemu).

@Dunhampeter

W tym komicznym wątku raczej nic się nie dowiesz a sam go jeszcze napędzasz... Udając głupszego niż jesteś.

Macie jakąś wiedzę o cenach? Ja nic nie znalazlem jeśli chodzi o koszty :( A może slepy jestem ...

z tego co widze to najtanszy koszt to 2gr/dzien za link czyli 60gr miesiecznie - praktycznie zawsze na podstronie

tak wiec 100 linkow to 60zl/mies

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 2 tygodnie później...

Koszmarny wątek, którym chciano nam zrobić dobrze, a wyszło jak wyszło... Domyślamy się, że czegokolwiek byśmy tu nie napisali i tak zostanie to odebrane jako spam i co raz większe pogrążanie się, dlatego jest to pierwszy i ostatni raz kiedy się w nim udzielamy. Przykro nam, że nasz serwis pośrednio stał się przyczyną małego zamieszania na tym forum. Jeżeli mimo wszystko jest tu jeszcze ktoś kogo nasz system może zainteresować, to zapraszamy na nasz wątek tutaj.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności