Skocz do zawartości

[Sprzedam] SEO listy

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sprzedam zbiór moich prywatnych list, które stworzyłem przez blisko 2 lata mojej przygody z pozycjonowaniem. Pakiet zawiera cztery listy:

1) Lista darmowych katalogów

475 adresów darmowych, ogólnotematycznych i ogólnodostępnych katalogów. Około 90% oczywiście opartych o genialny skrypt SeoKatalogu. Lista stworzona 2-3 miesiące temu, potem kilka razy dodawałem do niej nowopowstałe lub nowoznalezione katalogi. Format "csv" - gotowa do importu np. do SeoBohatera.

2) Lista płatnych katalogów

Lista 220 płatnych katalogów (z czego 60% to katalogi z grupy Neonex), do których naprawdę warto dodać swój wpis. Starałem się wybrać te najlepsze, przy czym głównym czynnikiem wyboru był stosunek cena/jakość. Przy każdym katalogu podany PR, cena wpisu oraz info czy jest możliwość płatności przelewem. Łączny koszt wpisów - około 200zł. Lista stworzona 2-3 miesiące temu. Format -"xls".

3) Lista precli

Lista 169 publicznych precli, do których można dodać swój wpis. Wiadomo, że publiczne precle to krótko mówiąc syf, wybrałem więc tylko te, które prezentują jakąś wartość. Około 60 jest naprawdę porządnych, wartych długiego unikalnego artykułu (te zostały wyróżnione na żółto). Blisko setka precli typu AutoApprove (z czego część ma SWL w stopkach, ale że się indeksują to też je dodałem). Lista powstała w ciągu ostatnich 4-5 tygodni. Format - "xls".

4) Lista for

Lista 50 for tematycznych (tematyka przeróżna), w których można umieścić podpis z linkiem w sygnaturce. Tylko duże fora z site>10000. Mieszanka do- i nofollow (pół na pół, informacja przy każdym adresie). Przyznam się, że lista robiona na zamówienie jakieś 2 miesiące temu, sprawdzana przeze mnie wyrywkowo - osobiście nigdy z niej jednak nie korzystałem. Format - "xls".

Cena za całość: 30zł płatne przelewem bankowym

--------------------------------------------------------------------------------------

Ofertę kieruje przede wszystkim do początkujących oraz tych, którzy - tak jak ja - zajmują się pozycjonowaniem "przy okazji", na potrzeby własne lub własnego biznesu. Stworzenie tego wszystkiego zajmuje sporo czasu, a za 3 dychy można mieć na tacy blisko 1000 miejsc na porządne linki.

Uwaga!!!

Jak napisałem, listy są sprzed paru miesięcy. Proszę się zatem liczyć z tym, że jakiś procent katalogów/precli/for mógł upaść, zmienić właściciela, zmienić zasady albo wprowadzić/zwiększyć opłaty za zgłoszenie wpisu. Nie gwarantuję 100% aktualności!

Kontakt: najlepiej PW, ewentualnie serwisbukmacherski@o2.pl

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności