Skocz do zawartości

Gwałtowny spadek liczby linków

kamrat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dłuższego czasu moja strona miała ok. 1650 BL wg Yahoo. Do wczoraj. Patrzę dzisiaj - tylko 1250. Rozumiem, że linki - jeżeli się nie dodaje nowych - mogą maleć, ale generalnie ładnie dbałem o utrzymanie poziomu, a tu przez noc 400 poszło się bujać.

Czy ktoś też tak ma? Yahoo coś zmienia, czy raz na jakiś czas wywala stare strony i dzieją się takie cuda?

PS Nie biorę udziału w żadnych systemach wymiany linków; linki głównie z qlwebów.

• 4 tygodnie później...

Ja miałam 5877 linków, jakiś tydzień temu. Nie wiem dalczego ale jakis tysiąc(!) był z jednego katalogu chyba webtools. i kliknięcie na taki link otwierało straonę katalogu choć mojego linku tam nie było na 2000%. Chciałam właśnie zapytać o to na grupie, sptawdzam linki a tu 11 sztuk(słownie:jedenaście).I nie ma linków ,które są na kilku zaprzyjażnionych stronach.

Szkoda sobie tym głowę zawracać na Google statystyki podają:

https://www.google.com/webmasters/tools/links?

Linki zewnętrzne

Wszystkie strony (łączna liczba linków) 12924

https://www.kazior5.com/ 12210

a BL Google jest tylko 74 szkoda słów nikt chyba nie wie o co tu chodzi.

a BL Google jest tylko 74 szkoda słów nikt chyba nie wie o co tu chodzi.

Dlaczego szkoda słów? Google wyświetla tylko i wyłącznie część linków do Twojej strony, natomiast yahoo.com podaje ilość BL na bieżąco. Google cały czas zlicza Twoje linki ale wyświetla tylko część.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności