Skocz do zawartości

"uzyles conajmniej jednego zastrzezonego znaku towarowego, wlasciciel znaku na to nie zezwala!"

dnd

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiego znaku towarowego niby użyłem? Bo nawet po skróceniu opisu do jednego raczej zwykłego słowa też mam taki komunikat.

Mam dokładnie to samo... :D

To chyba początek końca Łeba w łeba...

Bardzo dobry psycholog w Szczecinie. Nosmann to firma budująca innowacyjne myjnie bezdotykowe. Ale nie ma to jak płonące drinki rodem z Event Bar który oferuje piorunujące usługi barmańskie np. pokazy ekwilibrystycznego nalewania drinków.

Pozdrawiam MCQ76 :)

Jakiego znaku towarowego niby użyłem? Bo nawet po skróceniu opisu do jednego raczej zwykłego słowa też mam taki komunikat.

Mam dokładnie to samo... :)

To chyba początek końca Łeba w łeba...

Ja sobie zrobiłem lepiej, bo akurat edytowałem wpis i razem z tym komunikatem wpis został skasowany :-)

Czy ten komunikat na górze forum oznacza, że webwweb jest już całkiem martwym trupem? Nikt nie przejął projektu?

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności