Skocz do zawartości

[Sprzedam]Generator site + miniSWL + Generator Doorway

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam na sprzedaż bardzo fajne i przydatne skrypty.

Pierwszy z nich to skrypt generowania profili użytkowników, skrypt jest w stanie wygenerować ich tyle, ile sobie ktoś zażyczy, ponieważ dane są losowe, i w większości wypadków nie różnią się nic, od ogłoszeń dodanych w normalnych serwisach przez użytkowników.

Skrypt oparty na bazie MySQL, napisałem go dość dawno, służył mi dobrze, jednak nie potrzebuje już go, dlatego chcę go sprzedać.

Konfiguracja skryptu wygląda tak:

Konfiguracja:
	 //w pliku index.php na dole jest taka linia
	  $ile=10000; //tutaj podajesz ile ma wygenerować profili
	   ----------------------------------------
	  W pliku config.php podajesz dane do bazy, w tym host, login, hasło i nazwę bazy
		---------------------------------------
	 Plik profile.sql.gz importujesz przy pomocy phpMyAdmin
	  -------------------------------------------------

Później zostaje Ci tylko odpalenie skryptu :P

miniSWL, który idealnie nadaje się na małe strony zapleczowe. SWL ten daje możliwość edycji, kasowania i dodawania linków, które mają się wyświetlać na stronie w systemie rotacyjnym. Skrypt jest idealny dla osób, które nie chcą za każdym razem wchodzić na FTP, aby wyedytować linki w stopce. Można również wybrać czy linki mają się wyświetlać rotacyjnie, czy mają to być linki stałe. Nie ma w nim możliwości podpięcia kilku strona i zarządzania linkami na wszystkich z poziomu panelu.

Ponadto posiadam jeszcze jeden bardzo dobry skrypt, który generuje strony www, z listy słów kluczowych podanych w pliku tekstowym. Treść również generowana jest z pliku tekstowego, także nie ma najmniejszego problemu, aby generować sobie małe, czy nawet duże strony www, ze słowem kluczowym w nazwie podstrony. Skrypt nie korzysta z żadnej bazy danych, ponieważ generuje on podstrony jako pliki HTML.

Oba skrypty do generowania podstron, indeksowały się bardzo dobrze, tym bardziej, gdy ktoś dopalał przy pomocy SWL. Największy site jaki udało mi się zaindeksować na pierwszym skrypcie, to było 120k podstron, na którym testowałem indeksowanie stron www poprzez samo pingowanie, o którym pisałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=68742

Ceny skryptów:

- generator profili: 150zł

- generator doorway(3 skrypt) - 120zł

- miniSWL - 40zł

Wszystkie skrypty dostępne są od ręki, i wysyłane po zaksięgowaniu przelewu :D

Cały pakiet, w który wchodzą wszystkie 3 skrypty jestem gotów od ręki sprzedać za 250zł. W cenie 300zł mogę sprzedać te 3 skrypty + własny półautomat do katalogowania w katalogach easy dir, napisany pod Windows :shout:

Dla pierwszej osoby która zakupi cały pakiet, jako gratis dopalę strony www postawione na jednym z tych skryptów, 20k pkt na 1 miesiąc, istnieje możliwość dopalenia 4 stron, po np 5k pkt. Wszystkie osoby, które zakupią jeszcze dziś cały pakiet, mogą w najbliższym czasie liczyć, wysokie rabaty przy zakupie następnych skryptów, a także darmowe skrypty do przetestowania. SWL dorzucany jest do pierwszego jak i 2 skryptu.

Dodatkowo pomogę kupującemu, zainstalować skrypt poprawnie na serwerze + zaindeksowanie. Ponadto istnieje możliwość rozbudowania skryptów, za dopłatą. Skrypty są godne uwagii, chociażby z tego względu, że jeszcze nie dostałem bana na żadną z postawionych kopii. Dodatkowo istnieje możliwość napisania innych skryptów, zgodnie z Twoim życzeniem.

Skrypty wysyłam po zaksięgowaniu pieniędzy w mBanku.

Kontakt: pawel-cyrklaf(at)wp.pl lub PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności