Skocz do zawartości

Dostałem bana na zaplecza.

punkty

Rekomendowane odpowiedzi

Otwieram temat zeby podzielic sie informacjami na temat tego co aktualnie google wyprawia z moim zapleczem i zoabczyc czy u innych jest podobnie...

Chyba jakas wieksza fala banów sie zapowiada, od weekendu sie zaczeło, i z tego co wstepnie wiem nie tylko ja oberwałem...

Z mojego zaplecza glownie dostał jeden skrypt piosenek (wiele IP, rozne hostingi, podpiety pod pare templatek, jedna baza danych dla wszystkich stron, skrypt był na ponad 400 domenach, 150 z nich wyleciało - generowalo okolo 2 mln gotlink), reszta poki co sie trzyma...

inny skrypt mieszanego tekstu tez lekko dostał, ale tu tylko okolo 500k gotlinka poszlo.

Z tego co pamietam dokładnie rok temu (sierpien 2009) rownierz byla fala, wtedy oberwałem duzo mocniej.

A jak u innych sytuacja wyglada, poczuliście fale?

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

A u mnie 5 domen i 200 subdomen poszło... a dodam że były to strony z wartościowym contentem który sam pisałem i znajdowały się na każdej ze subdomen tylko 2 linki. W dodatku wszędzie unikalna skórka była, chyba Google czyści indeks i usuwa wartościowe strony przy okazji.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Generalnie się coś większego kroi - spore przetasowania pozycji w ostatnich dniach. Nadmiernych banów na razie nie stwierdziłem.

dokładnie. był czas względnej stabilności i stabilnego wzrostu w serpach, a teraz znów skoki

dymna.jpg

u mnie też parę sztuk :)

w zasadzie 1 jak na razie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności