Skocz do zawartości

Katalogi tematyczne - jakich Wam brakuje?

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Tak sobie ostatnio rozmyślam nad stworzeniem katalogów tematycznych lecz nie wiem co Wam - użytkownikom najbardziej by się przydało. Być może dzięki tej dyskusji powstanie kilka fajnych SEOków, które będą mogło promować interesujące strony z określonej tematyki. :)

Pozdrawiam, Kamil.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Popatrz sobie na kategorie w swoich katalogach - ile i gdzie masz najwięcej najbardziej wartościowych wpisów, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Ja niedawno stworzyłem katalog o dietach, odchudzaniu, zdrowiu, ale jak na razie to zainteresowanie jest bardzo mizerne... (www.dietowo.net). Nawet jak już ktoś się doda to raczej nie zależy mu żeby wpis został przyjęty (regulamin). Na razie raczej poprawiam tytuły i czasem opisy, ale nie wiem jak długo jeszcze to potrwa...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności