Skocz do zawartości

[Wykonam] Teksty i precelki.

Wither

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Nazywam się Mikołaj Car i zajmuję się fotografią.

Czego fotograf szuka na forum o pozycjonowaniu i optymalizacji?

Szukam rozrywki! Jeśli dodatkowo ta rozrywka zapewni mi kilka złotych, to chętnie połączę przyjemne z pożytecznym.

Zajmuję się pisaniem tekstów w języku polskim i angielskim. Wszelkich jakie macie do napisania - Artykułów, recenzji, reportaży.

Wszystkiego co chcecie umieścić na Waszej stronie, albo w Waszym preclu.

Teksty są profesjonalnie napisane, unikatowe (każdy piszę osobno, żadnych copy/paste), napisane w takiej formie, że nawet admini WP będą pod wrażeniem, a na pewno nie będzie im się nudziło.

Dodatkowo zapewniam Wam 100% terminowość. Potrzebujecie 50 tekstów na następny dzień? Nie ma sprawy. Wykonuję każde zlecenia w granicach rozsądku. Na niemożliwe potrzebuję tygodnia.

Próbki mojej pracy wysyłam osobiście zainteresowanym, gdyż każdy z Was na pewno jest zaciekawiony poziomem moich umiejętności.

Czy już zainteresowałem Was współpracą? No to proszę, oto namiary na mnie:

c883e051d3f079737a233cf539c73a32.png

GG: 784338564

Piszcie o każdej porze, zazwyczaj jestem dostępny, ale czasem trzeba zrobić coś w terenie ;)

Zapraszam do współpracy.

Mikołaj "Wither" Car

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności