Skocz do zawartości

[startup] Sklep dla webmasterów

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przedstawiam własne rozwiązanie sklepu z artykułami i innymi przydatnymi rzeczami dla osób zajmujących się pozycjonowaniem lub właścicieli stron pragnących podnieś oglądalność swojej strony. Sklep oparty jest na systemie opencart. Płatność poprzez przelew lub PayPal. Niedługo wdrożę płatności poprzez transferuj.pl

Nie jestem pierwszy w tym temacie dlatego chciałbym wyjść do ,,was" z szerszą ofertą aby każdy wybrał coś dla siebie. Artykuły będą wystawiane w ograniczonej ilości w zróżnicowanych paczkach po 5, 7 lub 10 sztuk. Dodatkowo dodaje opcję kupna budowy zaplecza stron, katalogowania, dodawania do precli.

Adres sklepu: sklep.seospec.eu

kontakt: alleseospec@gmail.com

Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak tam tupet, zdrowa gospodarka rynkowa jeden pomysł kilka wdrożeń, konkurencja może dla Ciebie NetBusters Group to raczej problem ale dla konsumentów dobry znak bo będzie większe ciśnienie na jakość i terminowść

i nie oszukujmy się że sklep seo to jakaś odkrywcza idea godna patentu i praw autorskich,

kibicuje obu projektom, a wygra najlepszy.

Jeśli dobrze widzę to nie jesteś firmą. Nie boisz się?

Pierwsze co pomyślałem jak NetBusters Group założył sklep to- "zrobię mu konkurencję", ale jako, że nie mam jeszcze DG to się powstrzymałeś.

Jeszcze raz zatem spytam- nie boisz się, ktoś może cię sypnąć czy cokolwiek.

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Gdyby dostawca internetu był monopolista TP to dalej bysmy wzdaniali sie dial-up 0202122, a że jest troszke konkurencji to za 100PLN mozna miec 20M .

Mnie cieszy , że rynek rosnie.

Spójrzcie w dział narzędzia tam co rusz autorzy wygryzają się robiąc to samo.

I jaki mamy dzieki temu profesjonalizm . W ciagu 1/2 roku dodawarki poszły mocno w górę

I tego żeycze w sklepach SEO zdrowej konkurencji

Tak na moje oko to konkurencja jest nie równa bo jaką konkurencją może być dla prywaciarza bez DG inna firma która musi opłacić ZUS i podatki ?

Pomysł jak pomysł ale coś czuję że szybko może się znaleźć jakiś pomocnik US z tym projektem

Tak czy tak powodzenia na starcie i proponuję zmienić szatę graficzną puki co mnie odrzuciło na kilometr

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Niestety muszę Panów rozczarować, firma jest , dane będą podane. Po prostu nie dopatrzenie małe , z mojej strony. Co do pomysłu, nie jest odkrywczy, testowałem go od jakiegoś czasu, lecz zwlekałem z wdrożeniem. Tak można powiedzieć jestem drugi. Ale zawsze był ktoS pierwszy i drugi.

pozdrawiam

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności