Skocz do zawartości

Robimy kretyna ?

don

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no bez przesady z tym baniem się.... pozatym konstytucji nie zmieni bo musi miec troche więcej głosów niz PiS+LPR, samoobrona i LSD na szczęscie...

pozatym prawo nie działa wstecz zawsze mozna zawiesic dziłanie jak bedzie to ścigane...po ukazaniu sie w monitorze polskim albo przenieść na inne stronki zagramaniczne tylko :)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

moim skromnym zdaniem, to jak już pójść siedzieć :) to z poczuciem wykonania ciężkiej pracy...

jakie jest najczęściej wyszukiwane słowo? pewnie sex lub coś z tego kręgu tematycznego..

I tutaj pytanie do osób, które już długo zajmują się pozycjonowaniem - czy jest realne, by anchor textem wypromować stronkę pana prezydenta-elekta na pierwszą stronę google?

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

z kretynem wiem o co chodzi.. ja tak zrobiłem z "fajne forum"..

właśnie oto mi chodzi.. czy można się przebić przy takiej ilości wyników wyszukiwania..

a pomyślałem o czymś związanym z sexem, ponieważ tutaj wyniki zauważyli by ludzie, których niespecjalnie interesują (czyt. nie wiedzą nawet) o takich akcjach jak "kretyn"..

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

Ptasia grypa już szaleje w Polsce :yahoo:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Propozycja Beerbanta wydaje się być sensowna :yahoo:

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności