Skocz do zawartości

Google czyta flasha

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

MMp tamta dyskusja jest stara jak swiat :) ja osobiscie uwazam ze google nie dekompiluje flasha, moze czyta linki (nie wiem, podobno) sam bawilem sie programem ktory dekompiluje flasha i to nie jest prosta rzecz cos takiego wykonac :) jak cos przeoczylem na forum to mnie oswieccie :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

...google nie dekompiluje flasha, moze czyta linki....

Nie dekompiluje, nie czyta linkó, z tego co analizowałem czyta tylko te opisy (tekst), który jest widoczny binarnie w ciele swf. Domniemam na doladke, ze glownie są to jakies pola tekstowe i ze takie czytanie nie jest celowym założeniem G a jedynie przypadkowym...

To tez juz bylo wyjasniane... i to całkiem niedawno.

Może to nie odkrycie ale google odczytuje text z flasha.

Wpiszcie w google "nadruk w wielu kolorach"

wywali jedynie plik flasha ze strony którą pozycjonuję

Mi wywalilo masę stron nie mających flash-a. Chyba coś słabo pozycjonujesz, albo tobie wywala z innego google :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Intruder, ale ta treść w inne postaci niż we flashu u mnie na stronie nie występuje

97430[/snapback]

Nie czyta w sensie dekompilacji... czyta natomiast 'binarnie'.

Popatrz sobie tu https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=10649&hl=flash powinno to Tobie wystarczyć do zrozumienia zagadnienia.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności