Skocz do zawartości

Najlepsza dodawarka na dzień dzisiejszy

Michał90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Automat - publiker (moim zdaniem oczywiście)

Półautomat - SeoLight (Seo Bohater też niczego sobie, lecz odstrasza nieco interfejs i poziom skomplikoania a ja jestem z tych bardziej "leniwych" userów :) )

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

zaleczy, co chcesz dodawać i co oznacza "najlepsza" dodawarka... bo można również polecić xrumera i scrapeboxa... tylko nie wiem, czy jesteś zainteresowany takim dodawaniem :)

ale polecam omniadda Koyotka: ładnie się rozwija w dobrą stronę

dymna.jpg

Ha, to nie jest takie proste :). Każdy z programów czymś się różni, coś ma gorszego, a coś lepszego od konkurencji, więc często to jest kwestia bardzo subiektywna i tego, co się chce robić i z jakimi stronami.

Co do automatów to mój wybór jest: Publiker+OmniADD i OmniAdd+Publiker :D. Trochę drogo może wychodzi, ale z takiego tandemu jestem zadowolony i spokojny. Oba programy choć mają pingowanie, to jednak dołączyłbym do tego któryś z programów do pingowania. Może to być desktopowy Ping Seo Master albo webowy (co dla mnie osobiście jest wygodniejsze) OmniPing.

A jeżeli to zbyt duża inwestycja, to musisz mocno wgryźć się w wątki dot. tak OmniAdda, jak i Publikera, i przemyśleć co ci się bardziej podoba. I każdy wybór będzie dobry, bo to są dobre programy, pod warunkiem, że będziesz je umiejętnie wykorzystywał, bo one same nic nie zrobią, jeśli ty nie zaplanujesz wszystkiego właściwie. A piszę to - nie odnosząc do ciebie, bo nie mam takiego prawa i przesłanek - bo czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy kupując automaty uważają, że zwalnia to ich od myślenia.

Co do półautomatów nie jestem w stanie określić, który lepszy, ale mam seolighta i nie narzekam, choć szczerze mówiąc to nie ja na co dzień go używam, choć go czasem konfiguruję :).

I jedna sugestia - przepraszam jeśli nie potrzebna - którą często powtarzam. Gdy się startuje z automatami, to warto wpierw trochę popracować ręcznie z katalogami i preclami, by poznać ich specyfikę oraz najczęściej występujące kategorie. Bardzo pomocne przy przygotowaniu projektów do katalogowania/preclowania.

Witam

A ja, jak zwykle polecam Seo Bohatera. To ciągłe gadanie o interfejsie tego programu uważam za jakieś nieporozumienie. Przecież tam pod tym względem jest wszystko proste jak drut. Nie rozumiem, jak człowiek o przeciętnym IQ może mieć z tym kłopoty. Wiadomo, że jak jest wiecej funkcji, to musi być więcej przycisków i opcji, ale to chyba zaleta, że program ma tyle różnych bajerów?

pozdrawiam

J.

Ja polecam EsPress + esCat Pro. Efekty jakie można osiągnąć tymi narzędziami są nieprawdopodobne, lecz jak to w życiu bywa, trzeba umieć z nich korzystać.

P.S. Pozdrawiam Zgreda i SB Pingera :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Z tym wszystkie może trochę przesadziłeś. Ale na pewno kilka, które mogą spełnić różne zadania.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności