Skocz do zawartości

[Sprzedam]miniCMS

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam na sprzedaż miniSWL, który idealnie nadaje się na małe strony hobbystyczne, lub jak kto woli strony zapleczowe.

System ten aktualnie posiada:

- dodawanie/edycja/kasowanie artykułów

- banowanie po IP

- miniSWL rotacyjny, dzięki któremu na wybranej strony, można emitować linki

- przyjazne linki

W wypadku zakupu, system ten podstawiam pod darmowy szablon i przesyłam na podany adres e-mail, nie wcześniej, niż w momencie zaksięgowania przelewu. Istnieje również możliwość dopisania modułów do niego, zgodnie z Państwa oczekiwaniami. Dla pierwszy klientów, mogę dopisać panel, dzięki któremu, przy jego pomocy będzie można dodać artykuły na wybranej stronie, np postawicie 100 stron, to nie będzie trzeba się logować na każdą, tylko przy pomocy panelu, będzie można wybrać, na którą stronę dodać artykuł.

Cena samego systemu to 100zł, z panelem 200zł.

Cena CMS z autorskim szablonem 200zł, darmowym dostępnym w sieci 100zł.

Osoby zainteresowane zapraszam na PW, lub pod adresem e-mail: kontakt(at)e-invision.pl lub gg 6293826, na wstępnie proszę napisać, że chodzi o CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności