Skocz do zawartości

SeoDirector - katalogowanie w płatnych katalogach

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem przedstawić system SeoDirector, system do katalogowania w płatnych katalogach, który posiada wbudowany program partnerski dla właścicieli płatnych katalogów.

System jest ukończony na tyle że już można dodawać swoje katalogi do systemu, i dodawać strony do katalogowania i wykonywać te zlecenia, dlatego proszę bardzo testować w dwojaki sposób...

Od razu mówię aktualnie w bazie jest około 10 płatnych katalogów, mam nadzieje że będziecie dodawać tam swoje katalogi i liczba ich wzrośnie.

Co trzeba zrobić żeby załapać się do programu partnerskiego?

1.Zarejestrować się

2. W zakładce "Katalogi", dodać swoje katalogi które będą widoczne dla wszystkich podczas tworzenia kampanii. Podczas dodawania swojego katalogu w okienku PLN wpisujemy kwotę NETTO jaką chcemy dostać za opublikowanie wpisu, proszę więc pamiętać że do tej ceny zostanie doliczone 22%

Co trzeba zrobić żeby skatalogować stronę w płatnych katalogach?

1.Zarejestrować się

2. W zakładce "WWW" dodać stronę którą chcemy katalogować (tytuł, adres, słowa kluczowe),następnie kliknąć link "dodaj kampanie" zaznaczyć tą stronę z listy, wybrać katalogi z listy do których chcemy dodać wpisy i opłacić poprzez DotPay, lub normalnym przelewem.

Co się dzieje dalej po opłaceniu tej kampanii?

Właściciel katalogu którego kampania dotyczy, dostaje na adres e mail informację że na jego koncie w systemie znajduje się nowe zlecenie, czyli (dane do katalogowania), Właściciel katalogu publikuje wpis, i wkleja w odpowiednim miejscu adres url do wpisu.

Jeśli zlecenie zostanie wykonane na konto webmastera/moderatora katalogu trafia kwota netto w przypadku osób bez DG, lub kwota brutto w przypadku firm.

Właściciel kampanii otrzymuje raport w postaci adresu url do wpisu/wpisów który zamówił.

Planujemy w grudniu dodać dwie dodatkowe opcje:

- Automatyczne zlecenie które wędruje do SEOKATALOGU do kolejki wpisów oczekujących

- Opcja pakiet - jeśli ktoś ma więcej jak dwa katalogi w systemie będzie mógł zaproponować rabat za wpis we wszystkich katalogach jednocześnie, coś w stylu hurtowa sprzedaż kodów tylko że przy udziale system SEODIRECTOR.

Na razie będzie miło jak ktoś doda katalogi do systemu, i uda się wykonać kilka zleceń, bez żadnych przeszkód. O klientów do katalogowania postaram się sam jak liczba płatnych katalogów przekroczy 100 i jak zrobimy z kolegą te dodatkowe opcje. Dlatego już teraz gorąco zachęcam do dodawania wszystkich swoich katalogów i testowania systemu.

Mam nadzieje że już każdy coś zarobi do końca roku.

CZEKAM NA WASZE OPINIE, SUGESTIE.

Aha też polecam przeczytać regulamin.

LINK do systemu: www.seodirector.pl

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Własnie dlatego pisałem że pomysł jest fajny ale dopiero wtedy jak powstanie jakiś API co by zaimplementować to w popularnych skryptach i żeby wszystko działo się automatycznie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czyli jak nie opublikuje wpisu bo regulamin niespełniony to kaska przepada? I co z tą kwotą wtedy?

Wtedy wystawiam fakturę korygującą dla klienta, albo się dogaduje jakoś... to już moja sprawa...

Ponoć jest wbudowana mieszarka do robienia unikalności. Zalogowałem się, nie widać żadnych katalogów a i swojego dodać nie mogę. Jakoś biednie to na razie wygląda.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Tylko zaraz... To ma być automat do płatnych katalogów? A przypadkiem w płątnych właściciele często nie zwracają większej uwagi na unikalność tekstu?

Jak będzie opcja napisania kilku(nastu) opisów do projektu z użyciem synonimów i wybór losowo/po kolei to nie widzę problemu z unikalnością :)

I nie nazwałbym tego "automatem do płatnych katalogów" bo tutaj sam admin katalogu decyduje czy chce przystąpić do projektu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czyli jak nie opublikuje wpisu bo regulamin niespełniony to kaska przepada? I co z tą kwotą wtedy?

Wtedy wystawiam fakturę korygującą dla klienta, albo się dogaduje jakoś... to już moja sprawa...

Czyli kasa dla wlasciciela katalogu bedzie tylko za dodane wpisy, a nie za moderowane.

A przeciez pieniadze sie beirze za moderacje, a nie wpisy.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

jeżeli ideą jest, że system bierze kasę za wpis a nei za rozpatrzenie to jest to sprzedaż płatncyh linkow :) upada tez idea moderacji

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To mi się to nie widzi - moderacja w moim wypadku wygląda tak:

1. Czytam tytuł i patrzę na kategorię.
  2. Czytam opis strony.
  3. Wchodzę na stronę żeby sprawdzić czy działa.
  4. Patrzę na ilość linków wychodzących.
  5. Zaglądam do stopki.
  6. Oceniam ogólny wygląd, treść, wykonanie strony.
  7. Naciskam zaakceptuj bądź odrzuć.

Rozumiem, że punkt 1-6 wykonuję za darmo a pieniądze dostanę tylko za 7 i to tylko w wypadku zaakceptowania wpisu?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

No tak, każdy oczekuje podłączenia systemu do katalogów, żeby wpisy automatycznie przechodziły na listę oczekujących, np do SEOkatalogu...

Pytanie czy Generał SEOKATALOGU zrobi taką wtyczkę... My w skrypcie możemy zrobić taką komunikację SeoDirector z SEOkatalog w każdej chwili.

No cóż gdyby była taka opcja sam przestawiam się z PHPLD na SEOkatalog... i nie mówię tego tylko by zachęcić Generała do roboty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności