Skocz do zawartości

czy watro płacić za wpis w takim katalogu?

damcar

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie

koledzy często przy dodawaniu wpisów znajduje katalogi typu https://www.british-school.eu/ lub https://www.toggo.pl/ i widzę za pomocą seoqueka że są to praktycznie"dziewice" bez BL itp. Czy warto dodawać się do tego typu katalogów przy kosztach odpowiednio 3,6 i 6zł ?

pozdrawiam Damian

Jakbym wiedział, że chociaż postoją te kilka lat, albo są kogoś z długim stażem z forum, to może bym zapłacił, w innych wypadkach je omijam.

A mnie pr nie rusza, bo takie domeny to kupić nie problem;]

Podaj domenę np: www.mypagerank.pl Pagerank :5Fake PageRank :Pagerank wygląda na oszukany!

Klasyczny wałek, 0 linków przychodzących, ktoś szykuje sie na golenie jelonków. łatwo się nabrać :)

dziękuję serdecznie za odpowiedzi.....

no to znalazł jelenia w mojej osobie - dodałem tam wpisy bo już nie mam skąd brać nowych seoków z list mara

pozdrawiam

no to znalazł jelenia w mojej osobie - dodałem tam wpisy bo już nie mam skąd brać nowych seoków z list mara

człowiek się uczy na błędach :) możliwe, że kiedyś ten katalog będzie wartościowy więc wpis się przyda... tylko wyszło trochę drogo.

skoro juz dodales strone do wszystkich darmowych seokow i jest to wciaz za malo aby uzyskac efekt moze zamiast placic za dodatkowe wpisy warto rozejzec sie za innymi zrodlami linkow?

wydac 500zl za platne wpisy zaden problem

ale mozna te pieniadze zainwestowac duzo lepiej

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności