Skocz do zawartości

Przejmowanie domeny, kilka pytań pomożecie ?

trawiasty-kon

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na oku pewną domenę, która ma status po zakończeniu okresu rozliczeniowego.

Z tego co widzę strona nie działa od paru dni także właściciel chyba zakończył swoją działalność.

Domena jest do 10 stycznia do godziny 17:00:42 w home.pl

Jeśli wejdę tego dnia na home o godzinie 17:01 to będę mógł ją zarejestrować, czy w takich przypadkach tylko dropped?

Nie chcę za bardzo dodawać do dropped bo jak trafi na aukcje to pójdzie za duże pieniądze a chciałbym to tanio nabyć.

EDIT:

z tego co widzę to opcja chyba nie będzie dostępna bo opcja jest dla domen aktywnych, a ta jest po zakończeniu okresu roz.

Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380

Domena jest do 10 stycznia do godziny 17:00:42 w home.pl

Jeśli wejdę tego dnia na home o godzinie 17:01 to będę mógł ją zarejestrować, czy w takich przypadkach tylko dropped?

Nie chcę za bardzo dodawać do dropped bo jak trafi na aukcje to pójdzie za duże pieniądze a chciałbym to tanio nabyć.

No jak to będzie chodliwa domena, to tym mniejsze masz szanse na przejęcie jej samodzielnie.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Powiem więcej - jeśli to jest naprawdę dobra domena, to ustaw ją nie tylko w dropped, ale we wszystkich możliwych (dropped, ppd, parkdomen i az). Ręcznie NIE masz szans w konkurencji, z którąkolwiek z tych stron (chyba, że masz podpisaną umowę z NASK i własny, nie gorszy system łapania domen ;))..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności