Skocz do zawartości

[sprzedam] Link pozycjonujący na forum PR=4 , Największe forum komputerowe w Polsce

monika1977

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to nowa metoda pozycjonowania i skuteczniejsza, gdyż Państwa link dziennie pojawia się w około kilkunastu "Podstronach" a żaden serwis internetowy tyle podstron nie tworzy dziennie :)

PROSZĘ ZOBACZYĆ ILE LINKÓW ZWROTNYCH MAJĄ PRZYKŁADOWE STRONY BĘDĄCA NIESPEŁNA 4 TYGODNIE W MOIM PODPISIE!! I TA LICZBA CIĄGLE ROŚNIE bo piszę codziennie kilkanaście wartościowych postów !!

ŻADEN SERWIS NIE STWORZY TYLE ZWROTNYCH LINKÓW DO PAŃSTWA STRONY!!!

879475.jpeg

Mam do sprzedania miejsce w moim podpisie/sygnaturce , jako użytkownika na jednym z największych for komputerowych w Polsce - PR=4 , a strona główna: PR=6 .

Na forum.pcformat.pl jestem jednym z użytkowników, który ma bardzo dużo postów - mam ich prawie 14.500 (Nie wszystkie pisane przeze mnie posty zaliczają się do licznika, lecz indeksują się w Google).

Warto też dodać, że wszystkie moje posty są zindeksowane w Google, także dla wyszukiwarek Państwa strona będzie atrakcyjniejsza.

Indeksacja w Google jest już po ok. 1h od umieszczenia linku, gdyż roboty Google,Yahoo itd. ciągle przebywają na forum.

Gwarantuję około średnio 70 odwiedzin dziennie! (tak wynikało z moich statystyk stat4u) oraz MEGA SKUTECZNE POZYCJONOWANIE!!! . Dziennie piszę dużo postów tematycznych, także nie ma mowy o tym, że ktoś nie wejdzie na Państwa stronę.

Linki są widoczne w źródle każdego postu!, czyli oznacza to, że skutek pozycjonowania jest taki sam jakby Państwa link był umieszczony na 14500 podstronach jakiegoś serwisu!

FORUM MA PAGE RANK 4 ! Państwa strona na tym dużo skorzysta. Zyska na zwiększonym ruchu na stronie oraz na lepszej pozycji w wielu wyszukiwarkach (Bind, MSN, Yahoo, Google, szukaj.wp.pl i inne)

Umieszczam każde linki z wyjątkiem erotycznych i łamiących prawo. Mogą to być reflinki do jakiegoś portalu itd.

UWAGA! 1 sztuka = 1 miesiąc, 2 sztuki = 2 miesiące lub 1 miesiąc i 2 linki itd

Link do profilu i przesyłam tylko zainteresowanym po skontaktowaniu się ze mną. To forum to forum.pcformat.pl

ZACHĘCAM DO KUPNA!!! Linki zostały wycenione na 60 zł, ja sprzedaję za prawie 1/3 tej ceny :P

CENA: 25 zł.

LINK JEST NAPRAWDĘ WARTY SWOJEJ CENY, WYSTARCZY, ŻE KUPIĄ PAŃSTWO NA MIESIĄC LUB DWA NA PRÓBĘ, A SIĘ PRZEKONACIE :P Przekonała się już masa osób.

O SKUTECZNOŚCI MOICH LINKÓW, ŚWIADCZY CHOCIAŻBY OCENA 5,0 NA ALLEGRO ZE SPRZEDANYCH ŁĄCZNIE PONAD 50 SZTUK LINKÓW ORAZ TO, ŻE OSOBY,

KTÓRE WZIĘŁY "LINK NA PRÓBĘ" ZAWSZE PRZEDŁUŻAJĄ NA DŁUŻSZY OKRES CZASU!!

kontakt tylko przez mail: lvcas@onet.eu -> nie przez PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności