Skocz do zawartości

Stara domena?

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Tak nietypowo - wiem że błysnę niewiedzą ale szukałem już na forum i są odpowiedzi jak sprawdzić wiek domeny.

Mam chyba ze dwie domeny które mają ponad 2 lata jedną chyba z 4 letnią historią ale w narzędziach mi dostępnych na wszystkich pokazuje że są nie klasyfikowane.

Czy domenę trzeba gdzieś zgłaszać żeby wszystkie systemy mogły potem odczytywać jej wiek? Myślałem że przyjecie do DMOZ załatwi sprawę ale stronki są tam chyba od roku i nadal cisza...

Proszę o podpowiedzi czy to chodzi o jakiś zapis w meta czy zgłoszenie gdzieś. Jak "zacząć" określać wiek domeny?

dzięki z góry.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Hmmm no to sie nie da nigdzie zglosic, czy wpisy jakies w meta zrobic.

Jest cos takiego jak Webarchive - web.archive.org i kiedys to indeksowalo strony i mozna bylo na podstawie tego okreslic wiek domen ale od jakis 2 - 3 lat juz niestety to nie dziala, wiec mlodszych domen w tym nie sprawdzimy.

Mozna jeszcze sprawdzic za pomoca whois np. https://www.whois.net/ - pokazuje kiedy domena zostala utworzona, niektore z whois pokazuja, kiedy domena byla zarejestrowana po raz 1.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jak zwykle po Carnagge niewiele można dopisać :D Dorzucę Ci jeszcze to narzędzie, może się przyda.

Jeśli domeny są w DMOZ powinny być też w wyszukiwarkach, tak myślę... Zależy może w jaki sposób szukałeś?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności