Skocz do zawartości

[Sprzedam] kartę easyCALL50

diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do sprzedania kartę easyCALL o nominale 50 zł. Czym jest easyCALL?

Zainteresowani pewnie wiedzą (ja do niedawna nie miałem pojęcia), - jest to telefonia internetowa (więcej informacji na stronie producenta easyCALL - Telefonia VolP)

Karta, którą wystawiam na sprzedaż (służy do doładowania konta na easyCALL) jest mi kompletnie niepotrzebna gdyż dostałem ją omyłkowo w markecie - przez błąd kasjerki, która najwidoczniej nie umiała posługiwać się terminalem i przez nieuwagę wydrukowała mi taki oto szajs zamiast normalnej karty do tel, którą zamówiłem :) Niestety mimo interwencji nie udało mi się uzyskać zwrotu pieniędzy :) , a na ścieżkę prawną o 50 zł nie będę przecież wkraczał, bo to bez sensu ;)

Z tego względu w akcie desperacji ;) chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów korzysta z tego typu usług? (telefonii internetowej) i czy byłby ewentualnie w stanie tą kartę ode mnie odkupić? Już nawet nie chce całych 50 zł - sprzedam za 30 zł, byleby odzyskać choć część pieniędzy bo i tak większego pola manewru nie mam ;)

Mam nadzieje, że na forum znajdą się osoby, które korzystają z tego typu kart (czy to w firmie, czy prywatnie) bo inaczej zostanę na lodzie z papierkiem wartym 50 zł (ważnym do 2020 roku), którym co najwyżej mogę się podetrzeć bo i tak nie mam jak inaczej go wykorzystać :(

PS: z góry przepraszam jeśli ogłoszenie nie do końca jest zgodne z regulaminem, ale proszę moderów/adminów o wyrozumiałość i nie przenoszenie tego tematu do kosza... :)

Kontakt:

GG: 33307757

email: tomaszgg@interia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności