Skocz do zawartości

?fb_xd_fragment=

--Nuta--

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na jednym blogu statystyki analytics pokazują mi sporo wejść z adresu ww.adres-strony/adres-wpisu/?fb_xd_fragment=

Poszukałem trochę w sieci i widzę że jest jakiś problem przy facebookowym like i ucinaniem części adresu w IE który jest po "fragment=". Skutkuje to tym, że po wejściu na stronę przez chwilkę pokazuje się wszystko ok i po chwili przekierowuje na białą stronę.

Ponieważ nie znalazłem sensownego rozwiązania tego problemu, pomyślałem żeby w .htaccess pozbyć się tej niepotrzebnej części, ale za cholerę nie chce mi działać żadna regułka.

najlogiczniej było by wrzucić:

RewriteRule https://sdres-bloga/$1/?fb_xd_fragment= https://adres-bloga/$1/ [R=301]

ale nie działa.

Nie jestem specjalistą od mod rewrite, więc liczę na jakąś pomoc. Zależy mi na tym bo to około 10% wejść na tą stronę.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

niestety nie idzie, próbowałem to wrzucić przed standardowymi linijkami worpresa i po nich. blog stoi na home a oni z tego co pamiętam mają coś namieszane.

ale oczywiście dzięki za próbę.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

• 4 miesiące temu...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności