Skocz do zawartości

CMS dla bazy noclegowej

fluore

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chciałbyś na WP to możesz dostosować do swoich potrzeb

https://www.appthemes.com/themes/classipress/

https://www.appthemes.com/demo/classipress/

ale cena również jest niemała i wynosi 99$, ale plusem jest, że możesz to stawiać dla siebie w nieskończoność. Natomiast podany wyżej polski skrypt getsoftu ma licencję na jedną tylko domenę.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

• 2 tygodnie później...

@Leszczu -> mam serwis postawiony (od ponad 2 lat) na wersji 4.0 (wcześniej 3.0) - ogólnie dobry skrypt. Oparty jest na szablonach smarty, więc bardzo łatwy do modyfikacji. Dopasowałem sobie go do własnych potrzeb m.in. ustawianie pozycji, tagi, mody pod SEO + dodatkowe opcje dla obiektów. Serwis pod, który go wdrożyłem nie jest żadnym zapleczem, a wartościowym serwisem (w top 6 z mojego zestawu :)). Jeśli, więc potrzebujesz dobrego skryptu dla bazy noclegowej to polecam, ciężko znaleźć coś fajnego... sam przewertowałem sporo skryptów - testując je i mój wybór padł na bazę noclegową, w związku z tym, iż najmniej pracy mnie kosztowało modyfikacje pod własne potrzeby. W razie pytań - do usług hehe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności