Skocz do zawartości

To wygląda jak prośba o banana

Rekomendowane odpowiedzi

Sami oceńcie https://i.imgur.com/f3t9d.png czy jest to kandydat - https://www.google.pl/search?q=polskie+znak...+Joomla+SEF+URL.

https://www.seoparty.net/search/polskie_znaki_w_adresach_joomla_sef_url

Cały czas mają farmę fraz wyszukiwania bez treści :|

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no i ubiegli mnie - @kolryb29 wyjąłeś mi odpowiedź z ust ;)

Spójrz na wyszukiwarki plików np. Polskie FilesTube oni też mają mnóstwo "pustych" wyszukiwań

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

To nie jest zawiść... Co to w ogóle robi w indeksie jeszcze? Nie prezentuje żadnej treści tylko kupa słów kluczowych. Trafiając na tamtą stronę to jest ona dla mnie jakimś śmietnikiem pusytch wyszukiwań.

Powinno takie coś ruszyć tych co robią naprawdę porządne zaplecza bo nie po to się męczą żeby ktoś się wybił chwytem poniżej pasa.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Pojedyncze raporty nic nie dają, może jakiś temat podpięty z mas raportami i stronami do "oceny"? Ostatnio też zauważyłem wysyp tych frazowych stronek i mnie to zaczyna irytować przy korzystaniu z googlowej wyszukiwarki bo znajduje mi dokładne wyniki dla danej frazy a tam na stronie wielka kupa - nic nie ma.

Powinno takie coś ruszyć tych co robią naprawdę porządne zaplecza bo nie po to się męczą żeby ktoś się wybił chwytem poniżej pasa.

tylko glupek do tej pory kosi zboze sierpem, skoro nawet kosy sa tansze

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

tosik a co to ciebie interesuje? chcesz zęby tobie pomogli wypozycjonowac strony ze stopki? Właśnie tak wygląda prośba o odwiedzenie twoich stron nie koniecznie z ciekawości. Nie pomyślałeś że autor tej strony może czytać PIO? Mi to rybka ja takich kwiatków nie stawie ale nie widzę nic złego w tym że ktoś to stawi, widać jemu się opłaca. Nic mi do tego, to nie mój problem a wyszukiwarki, tak jak napisali koledzy

p.s właściciele www.seoparty.net na pewno czytają PIO ;) ( nie od razu zwróciłem uwagę na url)

Myślę ze "przewalenie" 10 mln e-weba załatwi temat naprawy kodowania bazy danych mysql na dobre ;) I autor zrozumie ze ten kto z mieczem przychodzi to od miecza ginie :D

tosik chyba popsułeś sobie zdolność kredytowa na całej ciągłej.....rycerzu ty nasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności