Skocz do zawartości

Lekki skrypt sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje jakiegoś lekkiego i prostego skryptu sklepu internetowego.

Prestashop coś mi wolno chodzi a oscommerce to za duży kombajn.

W sumie z takich ważniejszych opcji potrzebuje jedynie import danych i przyjazne linki.

Możecie mi coś polecić?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Nowa Presta 1.4 jest bardziej optymalnie napisana.

OpenCart szybko działa ale jak sam sobie nie poradzisz to na forum nie masz co liczyć na pomoc :D

Gekosale - omijaj oni wypuszczają "aktualizacje" i po instalacji nic nie działa. Czekasz parę dni na patch, choć oferują w standardzie sporo za free.

Nowa Presta 1.4 jest bardziej optymalnie napisana.

OpenCart szybko działa ale jak sam sobie nie poradzisz to na forum nie masz co liczyć na pomoc :(

Gekosale - omijaj oni wypuszczają "aktualizacje" i po instalacji nic nie działa. Czekasz parę dni na patch, choć oferują w standardzie sporo za free.

Najmniej problemów i super wsparcie to Zen Cart Professional - sam korzystam od kilku lat bez najmniejszych problemów. Naprawdę polecam dla każdego kto szuka wydajnego i przyjaznego skryptu pod każdy sklep!

Poszukuje jakiegoś lekkiego i prostego skryptu sklepu internetowego.

Prestashop coś mi wolno chodzi a oscommerce to za duży kombajn.

W sumie z takich ważniejszych opcji potrzebuje jedynie import danych i przyjazne linki.

Możecie mi coś polecić?

Polecam Zen Cart Professional - zobacz sobie na stronie zencart.com.pl - jest naprawdę super!

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Ostatnio sprobowalem pierwszych krokow w Magento, ze wzgledu na integracje z eBayem: https://www.magentocommerce.com/blog/commen...cquire-magento/

Niestety, jest to taki kombajn ze nie ogarniam... Chcialbym znalezc minimalistyczny skrypt ktory naprawde nie ma nic wiecej poza:

- obrazek

- title

- opis

- cena

- kategoria

- add to cart

- checkout

- panel super-admina

- panel pracownika

Doslownie najbardziej podstawowe opcje, a nie ze 300 tabel w bazie danych :D Sprobuje OpenCarta, podoba mi sie strona :D Dobrze wrozy... (GNU tez mi sie podoba)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności