Skocz do zawartości

Platne katalogi?

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedzie piszecie o darmowych, jednak ja potrzebuje platnych polskich, moze jakas lista??

Aha...zeby nie bylo...to wrzuce cos od siebie:

www.katalogstron.com.pl

katalog.adverts.pl

www.katalogstron.biz

www.hoga.pl

www.gooru.pl/katalog/

www.polishworld.com

www.aol.pl

www.probiz.pl

no i oczywiscie:

interia, wp, onet

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

A tak z ciekawości się zapytam - po co Ci płatne katalogi - skoro jest dużo wartościowych katalogów z darmowym wpisem lub wymaganym linkiem zwrotnym?

Inne płatne z którymi się spotkałem to:

https://www.marty.kawiarenka2.boo.pl/katalog/?akcja=add

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Powiem tak, informacje o platnych katalogach sa równiez przydatne. Darmowych jest mnostwo, a te platne to jak rodzynki ;-) Wiec warto wiedziec.

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

A to nie jest tak, że jeśli te katalogi są płatne to w związku z tym bardziej zadbane i mniej oblegane, a co za tym idzie naze linki w nich są bardziej wartościowe..? Tak sobie tylko myślę... :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

fakt wiadomo qlweby niemoderowane to duza masa haotycznych linkow,

panie ktore siedza w googlach wiedza o tym i daja im niska range, wiec linki napewno nie sa wartosciowe o ile wogole zliczane. :D

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności