Skocz do zawartości

Indeksacja wpisów w katalogach

tosik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak najprościej dopomóc indeksację wpisów w katalogach? Jakie macie metody / sposoby? Nie zależy mi na czasie :)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Jak Ci na czasie nie zależy to wpis się kiedyś powinien sam zaindeksować

Ujmę to inaczej: bez przesady, max 1-3 miesiące :)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

1) Pingowanie ;

2) Spam w komentarzach blogów;

3) Linkowanie z treści wpisów w preclach.

Są też takie wpisy w katalogach typu seokatalog które wcale nie zostały zindeksowane - przynajmniej ja tak miałem :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

kaiba > :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

29.12.10 - No ale to nie dwa tyg, poza tym takie tematy są i będą się powtarzać więc nie ma co narzekać.

Dorzucił bym to powyższych metod gotlinka, chociaż czasami efekty mam słabe po przyłożeniu 500 pkt na link.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

soprano wordpress z jakąś mini skórką, nie podam Ci linku do przykładu takiego typu bloga ale np. taka skórkę możesz użyć: https://theme.wordpress.com/themes/p2/

Soprano:

W moim przypadku jest to soft tworzący od 1 do nieskończoności :) podstron z wymieszanymi tekstami , oraz scrap-owanymi ze scrapeboxa keywordami jako h1 oraz title. W treści dowolna ilosc linkow z dowolnymi keywordami (również pozyskiwanymi z automatu) linkujacymi do kanałów RSS. Kiedyś była to b.skuteczna metoda. Teraz szczególnie słabsze wpisy (profile na forach ) indeksuje się sporo ciężej ( tu bardzo ważne pytanie : czy warto zakładać takie profile ? ). SWL generalnie odpada jeśli bierzesz pod uwage wskaźniki typu cena/skuteczność - wystarczy odpalić windowsowy kalkulator żeby się przekonać :). Najlepiej stosować możliwie wiele metod jednocześnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności