Skocz do zawartości

Nowy sposób na pozycjonowanie

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

Od dwóch miesięcy pozycjonuję fileshunt.pl głównie pod frazę "rapidshare" (precle, seokatalogi, wymiana linków). 40 dni temu była top8 pod tą frazę. Żeby jeszcze wyżej ją podcisnąć użyłem e-weblinka i gotlinka po czym spadła. W rezultacie przez 40 dni domena włóczyła się między 18-30 miejscem w Gogole.

Tydzień temu odpiąłem e-weblink, gotlink a dziś patrzę że fileshunt.pl jest na 7(+12) miejscu pod frazą "rapidshare".

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takim razie ten SPAM co od wczoraj dostaje na większość swoich skrzynek o wymianie linka z fu*k hunt to od Ciebie ... Nawet Ci odpisałem na jednego ale widzę bez reakcji.

Nieładnie zasyfiac internet ! Nieładnie wysyłać niezamówioną informację handlową - bardzo nieładnie !

Witam.

Zwracam się z pytaniem czy interesowała by Państwa wymiana linków z moją wyszukiwarką?

Adres wyszukiwarki to https://fileshunt.pl

Jeżeli wyrażają Państwo zgodę na wymianę proszę w odpowiedzi na tego maila wysłać adres i anchor Państwa serwisu.

Pozdrawiam

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wiadomość co trafiła do Zgreda poszła też do 115 000 innych adresów. Dużo użytkowników jest na urlopie ale i tak już mam 400 chętnych na wymianę linków. Zobaczę czy to przyniesie efekt.

Obyś nie zdziwił się efektem...

ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204 ze zm.).

ekhm

i te 400 wychodzacych to bedzie na stronie wyszukiwarki?

nie staje w obronie ale swoja droga to trudno tutaj mowic o zlozeniu oferty handlowej...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności