Skocz do zawartości

Domena dla forum miasta

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Siedzę od jakiegoś czasu i kombinuję nad domeną dla forum "miejskiego". Jest późno, a w nocy się ponoć dobrze myśli - może ma ktoś jakiś genialny pomysł na nazwę domeny?

Wydaje mi się, że najlepsze będzie cos.nazwamiasta.pl, ale może się mylę i ktoś wpadnie na jakiś pomysł domeny krajowej lub globalnej zwiazanej z miastem i forum. Coś zapadającego w pamięci, ciekawego... Nie wiem... Ja mam trzy swoje propozycje, ale prawdę mówiąc do żadnej nie jestem przekonany, no ale może pomożecie mi znaleźć nazwę, która mi się spodoba :) Szukałem inspiracji przeglądając strony związane z większymi miastami w Polsce, ale również nic interesującego nie rzuciło mi się na oczy...

Niestety forum.nazwamiasta.pl jest już zajęte ;)

Z góry dziękuję za jakieś propozycje.

Pozdrawiam,

Hubert

Mam bardzo podobny problem. Też od jakiegoś czasu tłucze mi się w głowie postawienie forum w pewnej miejscowości.

Jakoś nie jestem przekonany do nazw regionalnych typu: forum.miasto.pl czy forum.wojewodztwo.pl

Dla mnie ważne by nazwa była krótka i łatwo zapamiętywalna.

Czy Twoje miasto nie ma swojego skrótu tak jak np. na Myślenice niektórzy mówią mc (wym. "emce" ;) ). W takim wypadku domena byłaby mojemc.pl

Tak jak napisał benusso najlepsza jest prostota mojemiasto.pl naszemiasto.pl forummiasto.pl

Jeszcze myślałem o domenie z kodem pocztowym np. 59-020.pl lub forum forum020.pl, ale nie wiem czy to nie przekombinowane trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności