Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 01 września zleciłem sobie wypłatę środków z e-przelewów w systemie dotpay.

Do dziś przelew nie został zlecony.

Status transakcji cały czas pisze NOWY.

Na meile nie odpowiadają...

Może ktoś coś wie o co może biegać?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od jakiegoś czasu też tak mam - po zleceniu wypłaty kasa dociera na konto chyba po 2 tygodniach. Trzeba cierpliwie czekać.

Co ciekawe, to jak już przelew dojdzie i zobaczy się w panelu na daty, to niby zrealizowany został po 4 - 5 dni od zlecenia :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Sugeruję kontakt telefoniczny - pewnie szybciej się czegoś dowiesz. Faktem jest że niestety nie na wszystko odpowiadają - w mailu poruszyłem 2 sprawy, na 1 dostałem odpowiedź, zapytałem ponownie o drugą i cisza.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Również sugeruję kontakt telefoniczny. Osobiście nie mam problemów z wypłatami, natomiast słyszałem że zdarzają się przeciągnięcia, jednak tylko dla płatności z usług SMS.

Mi do 10 dni wypłacają zawsze i nigdy nie miałem problemów z samą wypłatą :) Może zbytnio się "poszerzyło" grono Użytkowników i nie wyrabiają z weryfikacją?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

dla osób fizycznych gdzie nie było podpisanej umowy wysyłają najdłużej i być może taki masz wariant. Tak jak pisałem może to nawet trwać 1-4 tygodni po zleceniu wypłaty ponieważ wypłaca firma z Anglii (placówka dotpay)

dla firm wypłaca placówka polska. Trwa to znacznie szybciej. Oczywiście w grę wchodzą umowy i mnóstwo pieniędzy marnotrawionych na biurokrację.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Oczywiście w grę wchodzą umowy i mnóstwo pieniędzy marnotrawionych na biurokrację.

Fakt, umowa była około 20-stronicowa, natomiast na tym 'papierku' się skończyło (nie licząc skanów NIP/REGON/wpis do DG), także bardziej nazwałbym to potrzebną formalnością niż biurokracją.

Oto co odpisali:

Szanowny Panie,

Przepraszamy za opóźnienia, stopniowo w kolejnych dniach będą wysyłane

zaległe wypłaty, jednocześnie informujemy że mogą wystąpić

opóźnienia w

wypłatach do końca października.

Z poważaniem,

Alleluja i

Chyba bardziej lakonicznej odpowiedzi nie mogli strzelić!!

Wiem tyle co przed skorzystaniem z supportu.

Ja czekam trochę krócej niż Vspak

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności